Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Kävelykipinä-haaste yhdistyksille

to 25. maaliskuuta 2021 08.13.00

Tahko Pihkala -seura haastaa yhdistykset, seurat, kunnat ja yrityksetkin mukaan järjestämään kävelymahdollisuuksia omalla paikkakunnalla.

Se tarkoittaa esimerkiksi:

• Kävelytapahtumien järjestämistä toukokuussa - ainakin niillä paikkakunnilla, joilla eivät koronarajoitteet sitä estä.
  • Kävelyreittien järjestämistä ja ihmisten ohjaamista kävelemään ja sauvakävelemään säännöllisesti.
  • "Kävelykilometrikisaan" osallistumista. Yhdistys ja jopa kunta voi liittyä kisaan. Kisassa kerätään kilometrejä omalle joukkueelle. Katso lisää tapahtumasivulta www.suomenlatu.fi/kavelykipina. Tähän kisaan ilmoittautuminen ja oman kapteenin nimeäminen tapahtuu 26.4. alkaen.

Ilmoita oma tapahtuma tai halukkuutesi olla kävelyhaasteessa mukana osoitteella tuomo@jantunen.fi.