Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Johanna Yli-Opas ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Joulutoivotus Lounais-Suomesta

Joulutoivotus Lounais-Suomesta

ke 18. joulukuuta 2019 19.01.00

Katseet suunnataan jo tulevaan vuoteen ja alkuvuoden tapahtumiin.

Tiedätkö, mikä on majavien joululaulu?

Jouluvalmistelut ovat monelle tärkeä osa itse joulunviettoa, myös minulle. Joulukuun alkaessa laitan vähitellen tonttuja ja muita joulukoristeita esille, en kuitenkaan kaikkia samalla kerralla. Lisään pihavaloja, sytyttelen enemmän kynttilöitä, ja kyllä, siivoan myös ainakin keittiön kaapit vanhentuneista jauhopusseista ja maustepurkeista. Nämä pienet jouluvalmisteluni tuovat mukavaa sisältöä pimeään joulukuuhun. Meillä on erilaisia tapoja virittäytyä joulutunnelmaan, yhdelle sopii yksi ja toiselle toinen. Kaikki eivät ole jouluihmisiä ollenkaan. Jouluun ei tarvitakaan erityisiä aktiviteetteja. Englanninkielinen joulutoivotus Merry Christmas on suomeksi Hauskaa joulua. Merry liittyy siihen iloon, hauskuuteen, miellyttävyyteen, mukavuuteen ja onneen, jota joulu pitää sisällään.  

Jouluna haluan suunnata katseemme myös tulevaan vuoteen ja haluan muistuttaa muutamasta alkuvuoden tapahtumasta:

8.-9.2.2020 Vapaaehtoistoiminta latuyhdistyksissä aluekoulutus Turussa. Kootkaa yhdistyksestänne 2-3 henkilön porukka ja ilmoittautukaa mukaan koulutukseen mahdollisimman pian! Ilmoittautumislinkki: www.lyyti.in/vapaaehtoinen-lola

26.2.2020 Puheenjohtajien ilta. Voi ilmoittautua jo nyt, vaikka ns. virallinen kutsu on vasta tulossa.

7.3.2020 Yhdistyksen luottamushenkilöiden koulutuspäivä. Ilmoittautumislinkki:
www.lyyti.fi/reg/Luottamushenkiloiden_koulutuspaiva_LounaisSuomen_la_5199  

LoLa ympäri 2020 -polkupyöräviesti tulee taas. Ilmoittakaa tammikuun aikana oman yhdistyksenne yhteyshenkilö polkupyöräviestiin liittyen. Olen jo saanutkin mukavasti nimiä, kiitos tiedoista. Jos ei muuta ilmoitusta tule, niin pyöräviestiin liittyvät tiedotteet lähetetään puheenjohtajille.

LoLa-aluepostia uutiskirje lähetetiin joulukuun alussa jokaiselle alueemme yhdistykselle, useammalle henkilölle yhdistyksessä. Uutiskirjeessä on mm. kutsu vapaaehtoistoiminta yhdistyksessä -koulutukseen. Jos haluat tilata itsellesi alueen uutiskirjeen, ota yhteyttä!

Jouluun ja joulurauhaan laskeutuminen voidaan pikkuhiljaa aloittaa. Omasta ja koko aluetyöryhmän puolesta haluan kiittää LoLa:n latulaisia kuluneesta vuodesta. Ulkoillaan ja nautitaan joulun ajasta. 

Rauhallista joulua!

Maikki

Marjo Tahvanainen
alueyhdyshenkilö
puh. 050 377 6596
marjo.tahvanainen@netti.fi

Niin se joululaulu … Majavien joululaulu on ”Joulupuu on nakerrettu”.

Kuva: LoLa-nalle tonttuilee

Ladataan...