Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Joko yhdistyksesi käyttää Suomen Ladun tapahtumakalenteria?

Joko yhdistyksesi käyttää Suomen Ladun tapahtumakalenteria?

to 14. lokakuuta 2021 14.30.00

Suomen Ladun tapahtumakalenterista löydät Suomen Ladun ja sen yhdistysten tapahtumat vaivattomasti.

Suomen Ladun kotisivuilta löytyvä tapahtumakalenteri on yhä useamman yhdistyksen käytössä.

Suomen Ladun jäsenyhdistykset syöttävät tapahtumansa osoitteessa yhdistyspalvelut.suomenlatu.fi. Ohje tapahtumien syöttämiseen kalenteriin löytyy Yhdistyspalvelujen sivuilta aineistoista kohdasta Yhdistyspalvelujen käyttöohje.

Kun kirjautunut käyttäjä syöttää tapahtuman Yhdistyspalvelu-sivuston kautta, tulee se näkyviin Suomen Ladun kotisivuilla heti ja yhdistyksen tiedot ovat valmiina ilmoituspohjassa. Tapahtuman julkaiseminen onnistuu myös suoraan www.suomenlatu.fi/tapahtumakalenteri-sivustolla mutta nämä tapahtumat vaativat ensin moderaattorin hyväksynnän.

Useamman päivän tapahtumat, joissa matkustetaan jonnekin, on syytä laittaa loppumaan samana päivänä kuin ne alkavatkin vaikka näin ei käytännössä olekaan. Syynä, että matkalle tai retkelle osallistuminen ei lähtöpäivän jälkeen ole enää mahdollista. Todellisen matkan keston voi kirjata lisätietoihin tai vaikka otsikkoon (Ruskamatka 7.9. vko 37).

Viikoittain toistuvien tapahtumien päättymispäiväksi merkitään ensimmäisen tapahtuman päätösaika ja viimeinen kerta kirjataan vasta toiston jälkeiseen kenttään.

Apua ja opastusta voi pyytää yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi.

 

Ladataan...