Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Jäsenpalvelu tiedottaa

Jäsenpalvelu tiedottaa

ke 24. helmikuuta 2016 09.16.00

Ajankohtaista tietoa jäsentietojen muutoksista, maksumuistutuksista sekä uudesta jäsenmaksutilistä.

Jäsentietojen muutokset: jasenpalvelu@suomenlatu.fi, puh. 044 722 6301, www.suomenlatu.fi/palvelukortti tai Latu & Polku -lehden palvelukortilla.

Yhdistyksille tulleet jäsenyyksien päättämiset ja muutokset tulee ilmoittaa Suomen Latuun. Osoitteenmuutokset päivittyvät jäsenrekisteriin postin kautta automaattisesti.

Huomioittehan seuraavan: Kun jäsenmaksu on maksettu, jäsenyys on hyväksytty, jolloin yhdistystä tai jäsenlajia ei voi vaihtaa kesken kauden. Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei automaattisesti päätä jäsenyyttä vaan jäsenyyden päättämisestä tulee erikseen ilmoittaa jäsenpalveluun.

Maksumuistutukset: 1. maksumuistutukset lähtevät maaliskuun alussa. 2. muistutukset lähetämme toukokuussa. Latu & Polku -lehti nro 3 lähetetään vain maksaneille jäsenille. Mikäli jäsenmaksu on suorittamatta 2. muistutuksen eräpäivänä, katkaisee se lehden tulon automaattisesti ja jäsenyys muuttuu passiiviseksi, kunnes saamme suorituksen.

Suomen Ladun jäsenmaksutili muuttui syksyllä 2015
Jäsenmaksu tulee maksaa jäsenmaksulomakkeessa ilmoitetulle tilille: FI60 5541 2820 0245 38. Yhdistyksien tileille on saapunut runsaasti jäsenmaksuja. Suomen Ladun jäsenmaksutilistä muistuttaminen on ajankohtaista omissa tiedotteissanne ja sivuillanne. Kaikki yhdistyksien tileille tulleet jäsenmaksut pyydämme laittamaan Suomen Ladun jäsenmaksutilille mahdollisimman pian.

Ladataan...