Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Jäsenmaksulaskut 2022

su 2. tammikuuta 2022 08.00.00

Vuoden 2022 jäsenmaksulaskut ja jäsenkortit on postitettu.

Vuoden 2022 jäsenmaksulaskut jäsenkortteineen on postitettu ja ne saapuvat tammikuun alkupuolella. Laskuissa on otettu huomioon kaikki ennen 16.12.2021 ilmoitetut muutokset. Jos jäsentiedot ovat oikein, ota jäsenkortti talteen laskun oikeasta yläkulmasta. Jäsenedut ovat käytössä maksettuasi laskun.

Jos jäsenyyteen on tullut muutoksia, älä maksa jäsenlaskua, vaan pyydä uusi lasku korjatuin tiedoin: www.suomenlatu.fi/jasenpalvelut. Laskutuksesta johtuen jäsenpalveluumme tulee tavallista runsaammin yhteydenottoja, ja vastausaikamme on tavallista pidempi. Vastaamme kuitenkin kaikkiin viesteihin.

Kiitos jäsenyydestä ja hyvää uutta vuotta 2022!