Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Jäsenmaksulaskut 2021

ma 4. tammikuuta 2021 11.23.00

Vuoden 2021 jäsenmaksulaskut ja jäsenkortit on postitettu.

Suomen Latu on postittanut jäsenmaksulaskut 2021 jäsenkortteineen. Laskuissa on otettu huomioon kaikki ennen 17.12.2020 ilmoitetut muutokset. Jos jäsentiedot ovat oikein, ota jäsenkortti talteen laskun oikeasta yläkulmasta. Jäsenedut ovat käytössä maksettuasi laskun.

Jos jäsenyyteen on tullut muutoksia, älä maksa jäsenlaskua, vaan pyydä uusi lasku korjatuin tiedoin: www.suomenlatu.fi/jasenpalvelut/palvelukortti. Laskutuksesta johtuen jäsenpalveluumme tulee  tavallista runsaammin yhteydenottoja, ja vastausaika on muutamia päiviä. Vastaamme kuitenkin kaikkiin viesteihin.

Kiitos jäsenyydestä ja hyvää alkanutta vuotta 2021!