Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Järjestön kevätkokous 2018

Järjestön kevätkokous 2018

ti 27. helmikuuta 2018 09.44.00

Suomen Ladun kevätkokousta ja 80-vuotisjuhlaa vietetään Kiilopäällä 27.4.-1.5.

Kiilopään majoituspaketit löydät täältä. Käytössä on myös n. 5 kilometrin päässä oleva Tievatupa. Tievatuvan varaukset tehdään osoitteeseen henry.valitalo@nuorikirkko.fi. Jos majoitut Tievalla, lomaosakkeessa tai muualla, tilaa kokousviikonlopun ateriat Kiilopäältä etukäteen 10.4. mennessä kiilopaa@suomenlatu.fi tai (016) 6700 700. Kolmen päivän ruoat (la-ma) maksavat 120 €/hlö sis. maanantain juhlapäivällisen. Niiden maksut hoidetaan Kiilopäällä.

Suomen Latu järjestää Kiilopäälle yhteiskuljetuksen kolmella linja-autolla, jotka lähtevät Turusta, Helsingistä ja Kotkasta varhain aamulla 27.4. Paluumatkalle lähdetään 1.5. aamulla. Bussikyyti on maksuton yhdelle/yhdistys. Muilta peritään 120 € (meno/paluu). Oulusta ylöspäin hinta 60 €. Yhdensuuntaiset matkat ovat mahdollisia mikäli tilaa jää. Voit varata paikkasi bussista tästä 29.3. mennessä.

Kokousviikonlopun tarkempi ohjelma julkaistaan lähiaikoina. Ohjelmiin ja kevätkokoukseen ilmoittaudutaan erikseen. Kokousasiakirjat (vuosikertomusluonnos, esityslista, valtakirja ja äänimäärät) lähetetään puheenjohtajille sähköisesti viikolla 13 ja julkaistaan sivustolla yhdistyspalvelut.suomenlatu.fi.

Ladataan...