Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Helena Karjalainen on vuoden vapaaehtoinen

Helena Karjalainen on vuoden vapaaehtoinen

to syysk. 21 12:04:00 2023

Suomen Latu jakaa vuosittain huomionosoituksia aktiivisille vapaaehtoisille. Vuoden vapaaehtoisena on palkittu Helena Karjalainen Juankoskelta.

Vuoden vapaaehtoinen -tunnustus myönnetään jäsenyhdistyksen vapaaehtoistyön tekijälle (luottamushenkilö, talkoolainen, ohjaaja, tms.), joka on merkittävällä tavalla edistänyt jäsenyhdistyksen toimintaa, on hoitanut tehtäväänsä erityisen ansiokkaasti, esimerkillisesti tai uudella innovatiivisella tavalla ja kehittämällä toimintatapoja, suhtautuu asioihin ja ihmisiin myönteisesti, osaa perustella näkemyksensä ja kykenee ottamaan vastaan palautetta, on luotettava henkilö, joka hoitaa lupaamansa asiat ja kykenee tekemään yhteistyötä eri tahojen kanssa.

Helena Karjalainen on aina luotettava ja hoitaa lupaamansa tehtävän. Hän on ollut jäsenenä Juankosken Kuntoilijoissa jo 40 vuotta ja toiminut aktiivisena vapaaehtoisena 20 vuotta. Helena on järjestelmällinen ja tarkka vuosittaisia järjestö- ja koulutustoimikunnan tilastoja laadittaessa. Hänellä on koko hallituksen vahva luottamus ja tuki toiminnalleen.

Helena on mukana lasten toiminnassa ja retkikummiluokan toiminnassa. Hän on yhdistyksen ohjaaja-vetäjänä lasten ja perheiden Muumihiihtokouluissa, retkikummiluokkien retkipäivillä, leikkikenttätuokioissa ja laskiaisriehassa, apuvetäjänä pyöräretkillä, ja aina mukana talkoolaisena.
Helena on aktiivinen myös yhteistyössä SPR:n, 4H:n ja MLL:n kanssa. Lisäksi Helenan ansiosta Juankosken kuntoportaat ovat käytettävissä myös lumituiskun jälkeen, kun Helena jo aamulenkillään lakaisee lumet portailta kaikkien kuntalaisten iloksi.

Suomen Latu myöntää vapaaehtoisilleen vuosittain tunnustuksia, joihin jäsenyhdistykset voivat tehdä ehdotuksia. Haku tunnustuksiin avataan aina vuoden vaihteessa. Päätöksen palkittavista tekee joko järjestötoimikunta tai toimikunnan esityksestä hallitus. Kategoriat ovat Vuoden vapaaehtoinen, Vuoden nuori latulainen, Vuoden ulkoilija ja Vuoden innostaja.

 

Ladataan...