Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Hanki uusi harrastus – pyörähdä luontoon!

Hanki uusi harrastus – pyörähdä luontoon!

ma 22. toukokuuta 2017 07.43.00

Maastopyöräily on oivallista lähiliikuntaa ja sopii kiireiseenkin arkeen: pääset liikkumaan suoraan kotiovelta ja voit lähteä milloin itse ehdit - luonto on aina auki eikä luontoon tarvita pääsylippuja.

Suomen Ladun Maastopyöräily tutuksi -kiertueella pääset lajin makuun vaikka ilman omaa maastopyörää. Näillä alkeiskursseilla opastetaan alkuun, harjoitellaan pyöränhallintaa ja ajellaan yhdessä helppoja metsäpolkuja. Osallistujien käytettävissä on Cuben maasto- ja läskipyöriä. Kiertue kiertää toukokuussa vielä Savossa ja Lounais-Suomessa sekä kesäkuun alussa Pohjanmaalla ja Pohjois-Karjalassa.

Maastopyöräilyä ja Cube-pyöriä pääsee kokeilemaan myös Nuku Yö Ulkona -tapahtumissa Hossassa ja Nuuksiossa.

Yhteislenkeillä maastofillaroinnin hauskuus kertautuu – uusien asioiden oppiminen ja sosiaaliset kontaktit tunnetusti lisäävät hyvää oloa. Useat Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät kesäkaudella ohjattuja yhteislenkkejä ja -retkiä. Ohjatuille lenkeille aloittelevankin maastopyöräilijän on turvallista osallistua: silloin ei tarvitse itse huolehtia suunnistamisesta, saat tekniikkavinkkejä kokeneemmilta ja tarvittaessa apua myös pyöräpulmissa. Maastopyöräilyn viikkolenkeistä saat lisätietoa suoraan oman paikkakuntasi latuyhdistyksen kautta.

Maastopyöräilyyn voit tutustua myös omatoimisesti vuokraamalla pyörän. Suomen Latu Kiilopäällä, Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa on vuokrattavissa maastopyöriä ja fat bikeja ympäri vuoden. Kesällä 2017 Kiilopäällä järjestetään myös ohjattuja maastopyöräilyn teemaviikkoja. Syksyllä vuorossa on maastopyöräilyn retkiajotapahtuma.

www.suomenlatu.fi/ulkoile/lajit/maastopyoraily

 

 

 

Ladataan...