Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Hämärähommat kutsuvat seikkailemaan pimeään aikaan

ti 17. elokuuta 2021 16.10.00

Hämärähommat on pimeään kaamosaikaan sijoittuva perheille suunnattu kampanja, jonka aikana kuka tahansa voi järjestää seikkailuja taskulamppujen, heijastimien tai pienten led-valojen avulla.

Kampanja-aika on 15.10.-30.11.2021. Voit ilmoittautua järjestäjäksi 1.9.-30.10. välisenä aikana: www.lyyti.fi/reg/hamarahommat2021. 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta yhdistystä saa materiaalipaketin, mikä sisältää 50 kpl heijastimia ja 10 kpl pieniä led-valoja.

Valmiit leikkivinkit löydät täältä: www.suomenlatu.fi/ulkoile/perheliikunta/koko-perheen-hamarahommat

Hämärähommat -kampanja on osa Suomen Ladun ja Folkhälsanin yhteistä Naturkraft -hanketta, jonka  tarkoituksena on lisätä perheiden valmiuksia kohdata arjen haasteita luomalla uusia tapoja liikkua luonnossa yhdessä.

suomenlatu.fi/naturkraft