Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Hallinto- ja taloustiimi esittäytyy

Hallinto- ja taloustiimi esittäytyy

ma 20. marraskuuta 2017 10.17.00

Hallinto- ja taloustiimi vastaa Suomen Ladussa talous- ja henkilöstöasioista.

Elina Kokkonen, hallintopäällikkö
Olen Hallinto- ja taloustiimin esimies. Vastaan mm. Suomen Ladun talousarvion ja tilinpäätöksen laadinnasta, valtionapuhakemusten ja -käyttöselvitysten hoitamisesta, järjestön henkilöstöasioista, turvallisuudesta ja monesta muusta toimiston ja järjestön hallintoon liittyvästä asiasta. Tässä tehtävässä saan yhdistää sekä ammatillisen taustani että rakkauteni ulkoilmaelämään, joka alun perinkin toi minut tämän järjestön toimintaan. Kymmenen vuotta on vierähtänyt nopeasti!

Timo Nisula, talouspäällikkö
Hain työpaikkaa lehti-ilmoituksen perusteella 1981, kävin työhaastattelussa torstaina ja aloitin heti seuraavana aamuna. Ammattinimikkeeni on vaihtunut vuosikymmenten varjossa, jossain vaiheessa olin taloussihteeri, sittemmin kamreeri ja nykyään talouspäällikkö. Paljon on tapahtunut latu-urani aikana ja moni asia on muuttunut vuosikymmenien aikana. Nykyisiin työtehtäviin kuuluu kirjanpito, maksuliikenne sekä vakuutusasiat. Vapaa-aikaani vietän melonnan tai retkiluistelun merkeissä.

 

Ladataan...