Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Hae Nuku yö ulkona 2023 tai 2024 päätapahtumien järjestäjäksi!

Kuva: Otto Puhakka

Hae Nuku yö ulkona 2023 tai 2024 päätapahtumien järjestäjäksi!

ti 20. syyskuuta 2022 16.45.00

Suomen Ladun suurimmalle kampanjalle etsitään 1-3 päätapahtuman järjestäjää vuodelle 2023 ja 2-4 järjestäjää vuodelle 2024.

Tapahtuman voi järjestää myös yhteistyössä useamman yhdistyksen tai muiden toimijoiden, kuten kaupungin tai kunnan kanssa. Tapahtuma tuo yhdistykselle ja sen paikkakunnalle positiivista näkyvyyttä valtakunnallisesti!

Päätapahtumaksi luokiteltavan Metsähotellin® tulee pystyä majoittamaan vähintään 200 henkilöä ja tapahtumapaikan ja ohjelman pitää pystyä vastaanottamaan vähintään 500 päiväkävijää.

Metsähotellin järjestämisellä yhdistys saa valtakunnallista näkyvyyttä ja luo positiivista mielikuvaa yhdistyksestä sekä paikkakunnasta tapahtuman osallistujille. Tapahtuma on myös mainio jäsenhankintamahdollisuus, koska Metsähotellit tavoittavat pääsääntöisesti aloittelevia retkeilijöitä. Metsähotellin vapaaehtoistehtävät kiinnostavat myös sellaisia henkilöitä, jotka eivät ole aiemmin toimineet yhdistyksessä vapaaehtoisena - heistä on mahdollista saada jatkossakin toimijoita yhdistykseen.

Tutustu päätapahtumien kriteereihin sekä Suomen Ladun tukeen ja hae järjestäjäoikeutta 30.11.2022 mennessä!

Linkki hakulomakkeelle

Lisätiedot ja kysymykset
Petteri Tiainen
petteri.tiainen@suomenlatu.fi
 

Ladataan...