Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Hae mukaan Johtaa kuin nainen -koulutukseen!

Hae mukaan Johtaa kuin nainen -koulutukseen!

ma 19. kesäkuuta 2017 07.51.00

Nyt etsitään tulevaisuuden urheilujohtajia! Suomen Olympiakomitea järjestää koulutuksen liikunnan ja urheilun johtotehtävistä kiinnostuneille naisille.

Koulutukseen valitaan 20 urheilun luottamustehtävissä paikallisella, alueellisella tai valtakunnallisella tasolla toimivaa naista. Tavoitteena on kannustaa lisää naisia hakeutumaan johtotehtäviin ja lisätä johtamisosaamista liikunnassa ja urheilussa. Koulutusohjelma on n. vuoden mittainen ja koostuu 4-5 lähijaksosta (viikonloppuisin). Osallistujat saavat työkaluja johtamiseen ja itsensä kehittämiseen asiantuntijoiden, roolimallien ja mentoreiden opastamina. Teemoja koulutuksessa ovat mm. liikunnan ja urheilun toimintaympäristö, itsensä johtaminen, vuorovaikutus ja esiintyminen, kriisitilanteiden hallinta, strateginen johtaminen ja verkostoituminen. Koulutuksessa annettavat välitehtävät ja mentoritapaamiset kiinnittävät lähijaksojen teemat jokaisen osallistujan omaan toimintaympäristöön.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta täällä. Haku päättyy 14.8.2017.

Koulutus on osa opetus- ja kulttuuriministeriön, Olympiakomitean ja Paralympiakomitean Suomi 100 -juhlavuoden haastekampanjaa sukupuolten tasa-arvon lisäämiseksi liikunnassa ja urheilussa.

Mikäli Suomen Ladun jäsenyhdistysten luottamushenkilöistä löytyy kiinnostuneita hakijoita, Suomen Latu tukee osallistumismaksussa koulutukseen (ei matkakuluja). 

Lisätietoja koulutuksesta:
Sari Kuosmanen, projektipäällikkö
sari.kuosmanen@olympiakomitea.fi
puh. 040 1581324

Ladataan...