Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

#GetWet - vesiliikunta tutuksi

#GetWet - vesiliikunta tutuksi

ma 20. kesäkuuta 2016 17.08.00

Yhdistys voi saada rahallista tukea vesiliikuntalajien järjestämiseen.

#GetWet - vesiliikunta tutuksi

Suomen Latu on käynnistänyt viiden EU-maan ulkoilujärjestöjen kanssa Vesiliikunnan edistämisprojektin (WET = Watersports Enhanced Together), jonka tavoitteena on tehdä vesiliikunnan eri lajeja tunnetuksi, innostaa uusia ihmisiä vesiliikunnan pariin ja madaltaa kynnystä vesiliikuntaan osallistumiseen. Projektissa on mukana Suomen Ladun lisäksi liikunta-alan ja ulkoilun toimijoita Pohjois-Irlannista, Irlannista, Espanjasta, Portugalista ja Bulgariasta. Projektin tavoitteena on myös tehdä tunnetuksi Euroopan urheiluviikkoa, jota vietetään tänä vuonna 10.-16.9. ja joka kulkee tunnuksella #BeActive.

Tuki
Latuyhdistykset voivat saada rahallista avustusta vesiliikuntalajien maistiaisten järjestämiseen olemassa olevien tapahtumien yhteyteen tai kokonaan uusien maistiaistapahtumien järjestämiseen kesän 2016 aikana.

Ohjaajien vaihto-ohjelma
Viisi vesiliikunnan maistiaistapahtumien järjestäjää/ohjaajaa kustakin maasta valitaan tutustumismatkalle toisen maan vesiliikuntatoimintaan.

Hakulomakkeet
Hakulomakkeet vesiliikunnan lajimaistiaisen järjestämiseen ja ohjaajien vaihto-ohjelmaan löytyvät täältä: http://bit.ly/1UTW24W

Tapahtumat
Vesiliikunnan maistiaistapahtumia järjestetään ympäri Suomea ja projektin päätapahtumat järjestetään Lohjalla 30.7. ja Helsingissä 27.8. Projektin tapahtumakalenteri ilmestyy lähiaikoina sivulle: www.suomenlatu.fi/wet

Projekti mediassa
Vesiliikuntaprojektin kansainväliset kotisivut: www.beactive-getwet.eu (tulossa piakkoin). Projekti Facebookissa BeActive- GetWet, Twitterissä @BeActive-GetWet ja Instagramissa beactive_getwet. Projektin tunnuksia sosiaalisessa mediassa ovat: #GetWet #BeActive.

Projekti saa rahoituksensa EU:n Erasmus+ -ohjelmasta.

Lisätiedot

Päivi Pälvimäki, projektikoodinaattori, paivi.palvimaki@suomenlatu.fi

Ladataan...