Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Esittelyssä: Paula Harmokivi-Saloranta

Esittelyssä: Paula Harmokivi-Saloranta

to 12. tammikuuta 2023 10.00.00

Juttusarja esittelee Suomen Ladun hallituksen jäseniä. Esittelyvuorossa on Paula Harmokivi-Saloranta Lahdesta.

Työskentelen terveysliikunnan yliopettajana Haaga-Helia ammattikorkeakoulun liikunta-alalla. Tulen Lahdesta ja työpisteeni sijaitsee Vierumäellä luonnon keskellä. Omasta hyvinvoinnistani huolehdin liikkumalla monipuolisesti, ja minut voikin nähdä niin uimassa järvessä tai hallissa, hiihtämässä Lahden hienoilla laduilla, juoksemassa erilaisissa maastoissa, pyöräilemässä tai vaikkapa kävelemässä luonnossa ystävien kanssa. Olen kahden kouluikäisen pojan äiti ja heidän kauttaan ovat tulleet tutuiksi joukkuelajit sekä myös mm. frisbeegolf. 

Olen juuri aloittanut Suomen Ladun hallituksessa. Suomen Ladun toimintaan pääsen tutustumaan ja vaikuttamaan ihan uudella tavalla. Suomen Ladun näen kuitenkin merkittävänä liikuntaa edistävänä järjestönä. Yhdistyksissä mukana olevat vapaaehtoiset järjestävät toimintaa ympäri Suomea kaikenikäisille matalalla kynnyksellä. Liikkumisen edistämisen näkökulmasta näiden vapaaehtoisten työ on yhteiskunnallisesti tärkeää ja arvostan heidän työtään todella paljon. Suomen Ladun näen myös hyvin aktiivisena ajassa elävänä järjestönä.  

Näin ollen ei tarvitse miettiä kahdesti, miksi Suomen Ladun hallitustyö kiinnosti ja hakeuduin siihen. Liikkumisen edistäminen on lähellä sydäntäni, ja sen parissa olen saanut työskennellä vuosikymmenen ajan. Nyt pääsen tätä työtä edistämään uudella tavalla Suomen Ladun hallituksen jäsenenä. Uskon, että asiantuntemustani niin terveyden edistämiseen, käyttäjälähtöiseen toimintaan kuin osaamisen kehittämiseen liittyen voidaan hyödyntää hallituksen työskentelyssä. 

Ladataan...