Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Esittelyssä: Kirre Palmi

Esittelyssä: Kirre Palmi

ke 26. helmikuuta 2020 15.28.00

Juttusarja esittelee Suomen Ladun hallituksen jäseniä. Esittelyvuorossa on uusi puheenjohtaja Kirre Palmi.

Suomen Ladun hallituksen ensimmäinen kokous ei ollut sattumalta Tampereella, vaan olimme aivan erityisesti vieraina uuden puheenjohtajan kotikaupungissa. Kokouspaikaksi tarjoutui Kirren työnantajan, Hämeen liikunnan ja urheilun kokoustila Kauppi Sport Centerissä. Aktiivinen Kirre kertoi jo käyneensä hiihtämässä aivan työpaikan ovelta lähtevillä laduilla. Muina harrastuksinaan hän mainitsee mm. eri luontoliikunnan lajit: polkujuoksun, sauvakävelyn, rullaluistelun, melonnan, pyöräilyn ja retkeilyn. Myös perheliikunta on Kirrelle tärkeää - oli se sitten
lumiukkojen tekemistä kotipihassa tai retkiluistelua järven jäällä.  

Kirre haluaa edelleen vahvistaa Suomen Ladun yhteiskunnallista roolia terveys- ja harrasteliikunnan saralla ja innostaa mahdollisimman monet ihmiset liikkumaan. Hän näkee, että liikunnan järjestökentällä Suomen Latu on ainoa kunto- ja terveysliikunnan edistämiseen keskittynyt järjestö, ja jäsenkunnan jatkuva kasvu osoittaa tämän toiminnan vetovoimaa. Suomen Ladun toiminta on ollut jo varsin tehokasta. Uusi puheenjohtaja pyrkii edelleen vahvistamaan järjestön vaikuttavuutta harrasteliikunnan edistäjänä ja toteuttajana jäsenten haluamalla tavalla.

Kirre tutustuu mieluusti paikallisyhdistyksiin ja latualueisiin, eli ole rohkeasti yhteydessä. Sähköpostiosoite on kirre.palmi@suomenlatu.fi.

Kirsi Uusitalo

Ladataan...