Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Esittelyssä: Jussi-Pekka Arkkola

Esittelyssä: Jussi-Pekka Arkkola

to 16. kesäkuuta 2022 08.15.00

Juttusarja esittelee Suomen Ladun hallituksen jäseniä. Esittelyvuorossa on Jussi-Pekka Arkkola Tampereelta.

Olen syntynyt Etelä-Pohjanmaalla, mutta olen asunut Tampereella jo kohta 20 vuotta. Ulkoilu ja liikunta ovat minulle tärkeitä, mutta erityisesti retkeily ja vaeltaminen ovat minulle mieluisaa puuhaa. Olen lisäksi harrastanut kamppailu- ja budolajeja lapsuudesta asti, joten nekin ovat osa arkeani.

Tällä hetkellä olen Retki- ja vaellusoppaat ry:n hallituksen jäsen sekä Tampereen Taivaltajat ry:n jäsen. Toimin aktiivisesti Suomen Ladun retkeilytoiminnassa mm. retkeilytyöryhmässä ja Suomen Ladun retkeilykurssien kouluttajana. Retkeilytoiminnan kehittäminen on ollut innostavaa ja Suomen Ladun rooli koko Suomen retkeilyn kentässä on erityisen tärkeä mm. vastuullisen retkeilyn edistäjänä. Suomen Ladulla on paljon laadukkaita kursseja, joihin kannattaa kannustaa jäseniä osallistumaan.

Suomen Ladun hallituksessa olen nyt ensimmäistä kautta. On ollut hienoa nähdä toimintaa vielä selkeämmin strategiselta tasolta. Parasta on ollut se, että on saanut rikastettua Suomen Ladun hallituksen näkökulmia. Pidän tärkeänä sitä, että hallituksessa ja työryhmissä on kaiken ikäisiä ja eri taustoilla varustettuja vapaaehtoisia ympäri Suomen, niin että kaikki latualueet ovat edustettuna. Näin saamme parhaiten kaikkien äänen kuuluville. Näen myös latualueiden yhteisen toiminnan entistä tärkeämmässä roolissa, niiden kehittäminen rikastuttaa kaikkien yhdistysten toimintaa ja yhteistyötä.

Terveisenä haluan kiittää kaikki yhdistyksien aktiiveja. Tehdään Suomen Ladusta entistäkin vastuullisempi ulkoilun edistäjä.

Ladataan...