Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Esittelyssä: Anneli Leivo

Esittelyssä: Anneli Leivo

ke 28. syyskuuta 2016 10.18.00

Esittelemme ennen syysliittokokousta hallituksemme nykyisiä jäseniä. Ensimmäisennä esittelyssä Anneli Leivo.

Kuka olet? Kerro lyhyesti itsestäsi?
Kiinnostus luontoon ja luonnossa liikkumisen harrastukseni johtivat minut opiskelujen kautta Metsähallituksen luotopalveluihin, jossa olen tehnyt pitkän työuran erilaisissa tehtävissä. 2000-luvun alusta lähtien hakeuduin luontopalveluissa luonnon virkistyskäytön tehtäviin ja vuodesta 2006 lähtien olen toiminut luonnon virkistyskäytön päällikkönä. Johdan yleisellä tasolla luontopalvelujen ns. luonnon virkistyskäytön prosessia, joka vastaa suojelu- ja retkeilyalueiden luontoliikunnan olosuhteista sekä luonto-opastuksesta. Harrastan vapaa-aikana muun muassa leppoisaa ulkoilua (mieluiten luonnossa kävellen, hiihdellen, lumikenkäillen, meloskellen) lintujen katselua ja puutarhanhoitoa. Ryhdyin opettelemaan myös maastopyöräilyä sieniretkilläni. Olen 62-vuotias, asun Keravalla ja olen Keravan Ladun jäsen ja ensimmäistä vuotta sen hallituksessa.

Kauanko olet ollut mukana Suomen Ladun hallituksessa ja missä roolissa/rooleissa?
Olen ollut yhden kauden (2014-2016) Suomen Ladun hallituksen asiantuntijajäsenenä ja sitä ennen olin Suomen Ladun ulkoilutoimikunnassa kolme kautta jäsenenä.

Mikä on ollut parasta hallitustyöskentelyssä?
Hallitus toimii suunnitelmallisesti ja ”jämptisti”, mitä myös hallinnon konkarina arvostan. Pidän muun muassa strategioiden miettimisestä ja oli hienoa, että sain olla mukana Ladun uuden ja upean strategian laadinnassa. Olen myös kokenut, että olen toimialan osaamisellani voinut auttaa järjestöä sen toiminnassa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Lisäksi olen nauttinut siitä, että olen päässyt sisälle ja osalliseksi tähän latuhenkeen, kannustavaan, ystävälliseen ja yhteisölliseen.

Entä löytyykö mitään parannettavaa?
Ainahan hyvää voi yrittää vielä paremmaksi, mutta kyseessä olisi lähinnä hienosäätöä.

Miksi haluat jatkokaudelle Suomen Ladun hallitukseen?
Haluan edistää sitä, että ihmiset saavat monin eri tavoin nauttia luonnosta ja sen tuottamista terveys- ja hyvinvointihyödyistä. Suomen Latu on maamme merkittävin ulkoilujärjestö ja se toimii itsellenikin tärkeiden tavoitteiden ja arvojen mukaisesti. Ladun uuden strategian toteutus on suuri ja todella kiinnostava haaste, jossa olisin mielelläni mukana. Voisin ja haluaisin osaltani edistää myös Ladun ja Metsähallituksen välistä vuoropuhelua ja yhteistyötä luonnon virkistyskäyttöä koskevissa asioissa.

Ladataan...