Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Askelmerkkejä Suomen Ladun toimintaan

ke 17. helmikuuta 2021 08.00.00

Askelmerkkejä Suomen Ladun toimintaan -verkkokoulutus antaa peruseväät toimia latuyhdistyk­sen hallituksessa. Päivän jälkeen tunnet järjestömme perusrakenteet, tiedät mistä tietoa löytää lisää ja saat todennäköisesti muutaman uuden latuystävän.

Järjestämme luottamushenkilöille verkkokoulutuksen lauantaina 27.2. klo 9-16 ja lauantaina 6.3. klo 9-16. Koulutuksissa on täysin sama sisältö, joten ilmoittauduthan vain yhteen koulutukseen.

Koulutuspäivä on maksuton ja järjestetään etäyhteydellä Google Meet -palvelun avulla. Linkin saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin yhteydessä. Tervetuloa kaikkien yhdistysten uudet ja vanhat luottamushenkilöt!

27.2. järjestettävän koulutuksen ilmoittautuminen, ilmoittautuminen päättyy 21.2.

6.3. järjestettävän koulutuksen ilmoittautuminen, ilmoittautuminen päättyy 27.2.