Askelmerkkejä ohjaamiseen

ke 20. toukokuuta 2020 10.06.00

Askelmerkkejä ohjaamiseen on uusi opas yhdistysten ohjaajille. Oppaassa käydään läpi liikunnan ohjaamisen tärkeät perusasiat yhdistyksessä, kuten ohjaustilanteen suunnittelu, toteuttaminen, turvallisuus- ja vakuutusasiat.

Ohjaatpa viikoittaisia maastopyöräilylenkkejä, toimit apuohjaajana yhdistyksen lähiretkillä, haluaisit alkaa pitämään perheille ulkoilutoimintaa, vedät polkujuoksulenkkejä tai järjestät viikon vaelluksia, tämä opas on koottu sinua varten.

Oppaaseen on myös koottu kaikki Suomen Ladun tukimuodot yhdistysten liikuntatoimintaan. Käy lukemassa ja hyödynnä liikuntatoiminnan eri tukia omassa yhdistyksessäsi!

Opas löytyy Yhdistyspalvelun aineistopankista.