Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Angry Birds Go Snow 2018

Angry Birds Go Snow 2018

ma 18. syyskuuta 2017 09.14.00

Suuren suosion saavuttanut talviseikkailu jatkuu uudella ilmeellä!

Angry Birds Go Snow -tapahtumat jatkuvat ensi talvena kuuden tapahtuman voimin. Tavoitteena on maantieteellisesti kattava tapahtumakiertue, joka tavoittaa 10 000 osallistujaa. Etsimme nyt yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita toteuttamaan tapahtuman paikallisesti. Tapahtuman toteuttava yhdistys voi toimia suurella tai pienemmällä paikkakunnalla ja olla jo kokenut Angry Birds Go Snow -järjestäjä tai ensikertalainen - tärkeintä on että olette innostuneita ja haluatte järjestää mahtavan talviliikuntatapahtuman perheille! Tapahtumakohtaisen osallistujamäärätavoitteen toivoisimme kuitenkin olevan vähintään 1000 osallistujaa.

Angry Birds Go Snow -tapahtumat ovat kaikille ulkoilusta, liikunnasta ja talvisesta luonnosta kiinnostuneille suunnattuja maksuttomia perhetapahtumia, joissa on erilaisia toiminnallisia aktiviteetteja Angry Birds -teemalla. Kaikille tapahtumille yhteiset toimintapisteet talvella 2018 ovat hiihto, lumikenkäily, ritsa-ammunta ja lumenveisto lumiukkoteemalla. Tämän lisäksi yhdistykset voivat järjestää vapaavalintaista ohjelmaa.

Suomen Latu ja Rovio tarjoavat tapahtumiin ilmeen, markkinointiapua ja materiaalia. Tapahtumien ilme uudistetaan yhdessä Rovion kanssa syksyn 2017 aikana. Järjestämme myös yhteisen startti- ja suunnittelupäivän kaikkien tapahtumien järjestäjille joko 4.11.2017 tai 18.11.2017. Suunnittelupäivän sijainti määräytyy tapahtumien järjestäjien mukaan (mahdollisesti kaksi erillistä päivää).

Vapaamuotoiset hakemukset järjestäjäksi voi lähettää 15.10.2017 mennessä osoitteeseen hanna.laakso@suomenlatu.fi. Kerrothan hakemuksessa ainakin seuraavat asiat:

  • Suunniteltu tapahtuma-aika ja vaihtoehtoinen päivä (aikavälillä 29.1.-11.3.)
  • Lyhyt kuvaus tapahtuma-alueesta ja tapahtuman sisällöstä
  • Osallistujamäärätavoite

Lisätietoja: Tapahtumasuunnittelija Hanna Laakso, hanna.laakso@suomenlatu.fi, 050 338 2464

Ladataan...