Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Kirsi Uusitalo. Yhteydenotot ja palautteet:

Aloite järjestön kokoukselle?

Kuva: Jenna Honkanen

Aloite järjestön kokoukselle?

ma 23. toukokuuta 2022 09.30.00

Suomen Ladussa jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus tehdä aloitteita järjestön kokouksille. Syyskokoukseen suunnatut aloitteet tulee jättää heinäkuun puoleen väliin mennessä.

Suomen Ladussa, kuten kaikissa järjestöissä yleensäkin, ylin päätösvalta kuuluu jäsenistölle. Suomen Ladussa tuota valtaa voi käyttää järjestön kokouksissa, jotka järjestetään kahdesti vuodessa. Seuraava järjestön kokous on syyskokous 30.10.2022 Helsingissä.

Syyskokoukseen suunnattujen aloitteiden viimeinen jättöpäivä on 15.7.2022. Aloitteet toimitetaan Suomen Ladun toimistolle, osoitteeseen yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi. Hallitus käsittelee aloitteet elokuun kokouksessaan.

Lisätietoja vuosikokousaloitteista voit kysyä Kirsiltä, kirsi.uusitalo@suomenlatu.fi.