Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Äänestä Helenaa vuoden vapaaehtoiseksi!

Äänestä Helenaa vuoden vapaaehtoiseksi!

to lokak. 12 10:00:00 2023

Kansalaisareenan vuoden vapaaehtoinen 2023 -äänestys on käynnissä 31.10. saakka. Mukana äänestyksessä on myös Suomen Ladun ehdokas Helena Karjalainen Juankoskelta.

Kansalaisareena valitsee vuoden vapaaehtoisen nyt jo kymmenettä kertaa. Kampanjan tavoitteena on lisätä vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä.

Valitsijaraati valitsee Vuoden vapaaehtoisen 2023 yleisöäänestyksen kymmenen kärjen joukosta. Vuoden vapaaehtoinen julkistetaan 5.12. 

Helena Karjalainen valittiin keväällä Suomen Ladun vuoden vapaaehtoiseksi. Helena on ollut jäsenenä Juankosken Kuntoilijoissa 40 vuotta ja toiminut aktiivisena vapaaehtoisena 20 vuotta. Helena on järjestelmällinen ja tarkka vuosittaisia järjestö- ja koulutustoimikunnan tilastoja laadittaessa. Hänellä on koko hallituksen vahva luottamus ja tuki toiminnalleen.

Helena on mukana lasten toiminnassa ja retkikummiluokan toiminnassa. Hän on yhdistyksen ohjaaja-vetäjänä lasten ja perheiden Muumihiihtokouluissa, retkikummiluokkien retkipäivillä, leikkikenttätuokioissa ja laskiaisriehassa, apuvetäjänä pyöräretkillä, ja aina mukana talkoolaisena.

Helena on aktiivinen myös yhteistyössä SPR:n, 4H:n ja MLL:n kanssa. Lisäksi Helenan ansiosta Juankosken kuntoportaat ovat käytettävissä myös lumituiskun jälkeen, kun Helena jo aamulenkillään lakaisee lumet portailta kaikkien kuntalaisten iloksi.

Äänestä Helenaa (klikkaa kohdasta Juankoski): kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen.

Ladataan...