Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

25.9.2020

Kuukauden ulkoiluteko: Vanhasta metsähallituksen tukkikämpästä tuli vuokratupa Maaselän Ladun talkoovoimin

Reisjärvellä toimiva Maaselän Latu huomasi, että Metsähallitus oli luopumassa osasta vanhoja kämppiään ja purkamassa niitä. Purkulistan kärjessä oli Ison Hiisijärven vanha tukkikämppä, joka oli siirtynyt metsätilakaupassa valtion omistukseen, mutta jolle Metsähallituksella ei ollut käyttötarvetta. Kämpän tarina uhkasi loppua. Mutta ei, kämppä jatkaa tehtävässään ainakin seuraavat 30 vuotta, mikä on latuyhdistyksen ja Metsähallituksen välisen vuokrasopimuksen kesto.

Liittymislomake uudistui!

Jäseneksi liittyminen on nyt entistä helpompaa! Uusi lomake on aiempaa selkeämpi ja helppokäyttöisempi.

Vuoden 2021 valtakunnalliset tapahtumat

Vuonna 2021 on tulossa useita erilaisia kiertueita, tapahtumia ja kampanjoita. Nämä tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Suomen Ladun toimiston ja tapahtuman järjestävän yhdistyksen kanssa. Tapahtumat ovat loistava tapa innostaa ihmisiä ulkoilemaan ja saada yhdistykseen uudenlaista toimintaa!

Sydänviikkoa vietetään retkeillen

Sydänviikkoa vietetään tänä vuonna 27.9.-4.10. Samaan ajankohtaan ajoittuu myös 29.9. vietettävä Maailman sydänpäivä.

Suomen Ladun syyskokous 2020

Syyskokous toteutetaan tänä vuonna hybridikokouksena, eli osallistuminen on mahdollista joko paikan päällä Ikaalisissa tai etäyhteyden välityksellä.

Esittelyssä: Matti Niemelä

Juttusarja esittelee Suomen Ladun hallituksen jäseniä. Esittelyvuorossa on Matti Niemelä Helsingistä.

23.9.2020

Haku Nuku yö ulkona -kampanjan päätapahtumaksi on nyt auki

Suomen Ladun suurimmalle kampanjalle etsitään nyt 200 hengen Metsähotellin järjestäjää. Tapahtuman voi järjestää myös yhteistyössä useamman yhdistyksen kesken.

23.9.2020

Tilaa jäsenhankinnan suuntamysteeri tai kierrätyssetti yhdistyksellesi

Nyt yhdistyksille uudet Suomen Latu-tuotteet jäsenhankintaan ja tapahtumien kierrätystä helpottamaan.

21.9.2020

Suomen Ladun osuus jäsenmaksuista

Suomen Ladun osuus jäsenmaksuista vahvistettiin järjestön kevätkokouksessa huhtikuussa. Yhdistysten syyskokousten alla on tärkeää huomioida uudet osuudet vuoden 2021 jäsenmaksua silmällä pitäen.

18.9.2020

#UlkonaKuinLumiukko -tapahtumakiertueelle haetaan järjestäjiä

Osana #UlkonaKuinLumiukko-kampanjaa toteutetaan tulevana talvena kahdeksan (8) tapahtuman kiertue, joille etsitään nyt paikallisia järjestäjiä. Tapahtumat järjestetään keskusta-alueella ja tavoitteena on tavoittaa noin 1000 osallistujaa / tapahtuma. Kiertueella ovat mukana myös Muumien ulkoilukoulut ja Muumi-hahmo. Järjestäjähaku on auki 18.10. asti, valinnat julkaistaan syyskokouksessa.