Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Uusimmat uutiset

26.10.2022

Tiistaiteemat alkavat tammikuussa

Tammikuusta 2023 alkaen kuukauden ensimmäisenä tiistai-iltana järjestetään tiistaiteemoja, joissa käsitellään Suomen Ladun ajankohtaisia aiheita.

25.10.2022

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistukea haetaan marraskuussa

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

24.10.2022

Hae mukaan Suomen Ladun toimikuntaan!

Suomen Ladun hallitus on nimennyt kolme toimikuntaa seuraavalle toimikuntakaudelle 2023-2025. Toimikunnat ovat ohjaajuuden toimikunta, järjestötoimikunta ja ulkoilun olosuhteiden toimikunta. Toimikuntiin haetaan avoimella haulla.

14.10.2022

Suomen Ladun jäsenpalvelut uudistuvat

Suomen Ladun jäsenrekisteri uudistuu loppuvuodesta 2022. Järjestelmän käyttöönoton jälkeen jäsen voi tilata sähköisen jäsenmaksulaskun, esittää sähköisen jäsenkortin jäsenetuja käyttäessään sekä päivittää omia tietojaan jäsensivustolla.

7.10.2022

Äänestä vuoden vapaaehtoista!

Kansalaisareena ry on jakanut Vuoden vapaaehtoinen -palkintoa vuodesta 2013. Vuoden vapaaehtoinen -kampanjan tavoitteena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä. Suomen Ladun ehdokkaana on Päivi Pohjola Pöytyältä. Päivi sai Suomen Ladun Vuoden vapaaehtoinen -tunnustuksen keväällä Turussa.

3.10.2022

Liity jäseneksi - nyt loppuvuosi ilman jäsenmaksua!

Kun liityt jäseneksi loka-joulukuun välisenä aikana, emme laskuta kuluvan vuoden jäsenmaksua.

29.9.2022

Kiinnostaako hallitustyö?

Etsimme nyt ehdokkaita Suomen Ladun hallitukseen seuraavalle kolmevuotiskaudelle. Hallituksen jäsenenä olet näköalapaikalla luotsaamassa valtakunnallista ulkoilujärjestöä ja pääset vaikuttamaan strategisen tason päätöksiin.

22.9.2022

Uuden jäsenpalvelujärjestelmän käyttäjätunnukset ja koulutukset

Tilaa yhdistyksellesi jäsenrekisterikäyttäjän käyttäjätunnukset Ankkuri-jäsenrekisterin korvaavaan YhdistysPolkuun ja osallistu koulutukseen!

22.9.2022

Syksyn aluekokoukset

Aluekokoukset kokoavat latualueen yhdistykset tapaamaan toisiaan ja kokousasioiden lisäksi viettämään aikaa yhdessä.

21.9.2022

Tule mukaan Yhdistyskehittäjä-verkkokoulutukseen!

Toimitko yhdistyksen vastuutehtävässä? Haluatko oppia lisää siitä, miten tehdä yhdistyksen toiminnasta sujuvaa, luoda kiinnostavia toimintamahdollisuuksia, hankkia uusia jäseniä ja pitää huolta nykyisistä?

Ladataan...