Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

25.3.2021

Kuukauden ulkoiluteko: Tunturikerho Tsietsa otti hoitaakseen kaksi laavua Lapinlahdella

Tunturikerho Tsietsaan kantautui kaikuja, että Metsähallitus etsiskeli ylläpitäjää kahdelle laavulle.

25.3.2021

Kävelykipinä-haaste yhdistyksille

Tahko Pihkala -seura haastaa yhdistykset, seurat, kunnat ja yrityksetkin mukaan järjestämään kävelymahdollisuuksia omalla paikkakunnalla.

24.3.2021

Suomen Ladun kevätkokous toteutetaan etänä

Kevätkokous toteutetaan etäyhteyksin 25.4. klo 9 alkaen. Kaikkien on mahdollista seurata kokousta Suomen Ladun Youtube-kanavalla, mutta kokousedustajien tulee ilmoittautua kokoukseen valtakirjakyselyllä.

24.3.2021

Keväisiä tunnelmia Lounais-Suomesta

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.

22.3.2021

Vapaaehtoistoiminnan koulutus 9.-10.4.

Kaipaatteko uutta puhtia oman yhdistyksen toimintaan? Useilla latualueilla jo toteutunut vapaaehtoistoiminnan koulutus toteutuu nyt ensimmäistä kertaa etänä!

15.3.2021

Tuumat ja tuntumat: Paloheinän tarina alkoi suksien voitelusta ladun varressa

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

12.3.2021

Kaisa Pyhälä aloitti Suomen Ladun EU-hankekoordinaattorina

Kaisa Pyhälä aloitti 1.3.2021 Suomen Ladussa EU-hankekoordinaattorina vuoden määräaikaisella pestillä.

3.3.2021

Opetus- ja kulttuuriministeriön vuotuiset liikunnan ja urheilun ansioristit ja -mitalit on myönnetty

Suomen Ladun jäsenyhdistysten aktiiveille mitaleja ansioista liikuntakulttuurin ja urheilun parissa.

1.3.2021

Tuumat ja tuntumat: Keski-Suomen vaellukset esimerkkinä muille – osa II

19.2.2021

Suomen Ladun kevätkokous toteutuu etänä

Rajoitusten vuoksi hybridikokous päätettiin vaihtaa etäkokoukseksi ja suunnitelma tavata Ruissalossa siirtyy vuodella.