Uusimmat uutiset

24.1.2020

Askelmerkkejä ohjaamiseen -koulutus alueelle

Koulutus antaa uusia ideoita ohjaamiseen ja perehtyy ohjaajan taitoihin.

24.1.2020

Lajikehitysillat latualueille

Suomen Latu tarjoaa latualueille vuoden 2020 aikana lajikehitysiltoja frisbeegolfissa, maastopyöräilyssä ja polkujuoksussa.

Työryhmien uusi kausi starttasi yhteistapaamisella

Suomen Ladun työryhmät aloittivat kolmivuotiskautensa yhteisellä päivällä Vantaan tiedekeskus Heurekassa tammikuun puolivälissä.

21.1.2020

Luontoparkour innostaa lapsia ulos leikkimään ja liikkumaan

Vigu rf sai toiminnallista tukea Suomen Ladulta luontoparkourin toeuttamiseen.

20.1.2020

Hae Opintokeskus Siviksestä tukea yhdistyksenne kursseihin!

Yhdistykset voivat nyt hakea Opintokeskus Sivikseltä taloudellista tukea vuoden 2020 kurssien järjestämiseen.

20.1.2020

Talviuinnin SM-kilpailut

Ilmoittaudu talviuinnin SM-kisoihin ja hae vuoden 2022 talviuinnin SM-kilpailuja!

17.1.2020

Tuumat ja tuntumat: Helsingin rautatieaseman valtaus oli yksi erikoisimmista tempauksista

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

10.1.2020

Suomen Ladun ja Sydänliiton yhteistyö jatkuu myös tänä vuonna

Tapahtumavinkit-esite kokoaa yhteen vuoden 2020 yhteistyökampanjan.

6.1.2020

Tuumat ja tuntumat: Kiilopäälle laskettelukeskus?

6.1.2020

Suomen Ladun ja jäsenyhdistysten tapaturmavakuutus

Tutustu vuoden 2020 vakuutusehtoihin.