Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

16.12.2020

Aloite järjestön kokoukselle?

Suomen Ladussa jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus tehdä aloitteita järjestön kokouksille. Kevätkokoukseen suunnatut aloitteet tulee jättää tammikuun puoleen väliin mennessä.

15.12.2020

Uutta virtaa toimintaan

Suomenselän Samoilijat johdatti liikunnan harrastajia uusien lajien pariin Suomen Ladun toiminnallisen tuen avulla.

14.12.2020

Uuden puheenjohtajan ensimmäisiä toimia

Vaihtuuko yhdistyksessänne puheenjohtaja? Onko hän ollut mukana toiminnassa ennen? Oheinen muistilista auttaa käyntiin pääsemisessä.

14.12.2020

Saammeko tulla kylään?

Yhdistysvierailut ovat tärkeä osa aluetoimintaa. Lounais-Suomen latualueella on tehty yhdistysvierailuja jo usean vuoden ajan.

8.12.2020

“Hei, meitähän on ympäri Suomea!” - Ulko-Opet ry:n paikallistoimintaa rakentamassa

Suomen Ladun hanketuen ansiosta yhdistyksen toimintaa saatiin kasvatettua ympäri Suomea.

7.12.2020

Tuumat ja tuntumat: Retkiluistelu Suomenkin luonnonjäille

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

4.12.2020

Kajaanin Ladun geojaos tekee menestyksellistä vapaaehtoistyötä

Kajaanin Ladun geokätköilyjaos on upea esimerkki vapaaehtoistyön voimasta. Pari vuotta sitten Kajaanin Latu otti lajivalikoimaansa geokätköilyn ja sitä kautta kajaanilaiset ja kainuulaiset kätköilijät saivat organisaation harrastuksensa tueksi.

1.12.2020

Meitä on jo yli 89 000!

Suomen Ladun jäsenmäärä jatkaa kasvuaan. 1. joulukuuta otettu järjestön virallinen, vuosikokouksissa käytettävä jäsenmäärä, on nyt 89 584.

27.11.2020

Suomen Latu Kiilopään jäsenviikot vuonna 2021

Tutustu jäsenviikkoihin ja varaa omasi!

26.11.2020

Hiihdon olosuhteiden edistämistä, talviuintia ja lumikenkäilyä toiminnallisen tuen kannustamana

Suomen Ladun myöntämä toiminnallinen tuki on kannustanut jäsenyhdistyksiä kokeilemaan uusia lajeja, kehittämään uusia toimintamuotoja sekä perustamaan huoltopisteitä lajin edistämiseen. Vuosina 2018-2020 myönnettävä tukisumma on ollut 300-1000 euron suuruinen, ja tuella on saatu todella monimuotoista toimintaa aikaiseksi.