Uusimmat uutiset

17.8.2020

Kurssit 2020

Suomen Latu kouluttaa! Kurkista koulutuskalenteriin. Jäsenyhdistyksille kurssipaikkoja maksutta!

17.8.2020

Tuumat ja tuntumat: Jerismajasta Hotelli Jeris (osa I)

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

13.8.2020

Vapaaehtoistoiminnan koulutus

Suomen Latu toteuttaa vapaaehtoistoiminnan koulutuksen kaikilla latualueilla tämän ja ensi vuoden aikana.

11.8.2020

Miksi tapahtuma ei näy Suomen Ladun tapahtumakalenterissa?

Kalenterin käytössä on muutamia niksejä, jotka on hyvä tietää.

5.8.2020

Viikinkien jäljillä

Joensuun Kauhojien kolmihenkinen porukka meloi kesäkuussa 2019 Viipurista Käkisalmeen.

3.8.2020

Lähde mukaan Erämelonta-Jotokselle 22.-23.8.

Erämelonta-Jotos on erähenkinen melontaretki, jonka aikana kanoottikunnat suorittavat perinteisistä erämelontakisoista tuttuja tehtäviä, muun muassa kädentaitoja, luontotietämystä ja kekseliäisyyttä testaavia tehtäviä. Niitä suoritetaan ilman varsinaista kilpailuasetelmaa, omaan tahtiin ”kylmillä rasteilla”.

Lounais-Suomessa kohti syksyä

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.

Tuumat ja tuntumat: Sortavalakin vallattiin – miliisien tukemana

20.7.2020

Tuumat ja tuntumat: Tavallisten ihmisten olympialaiset

6.7.2020