Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

22.3.2021

Vapaaehtoistoiminnan koulutus 9.-10.4.

Kaipaatteko uutta puhtia oman yhdistyksen toimintaan? Useilla latualueilla jo toteutunut vapaaehtoistoiminnan koulutus toteutuu nyt ensimmäistä kertaa etänä!

15.3.2021

Tuumat ja tuntumat: Paloheinän tarina alkoi suksien voitelusta ladun varressa

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

12.3.2021

Kaisa Pyhälä aloitti Suomen Ladun EU-hankekoordinaattorina

Kaisa Pyhälä aloitti 1.3.2021 Suomen Ladussa EU-hankekoordinaattorina vuoden määräaikaisella pestillä.

3.3.2021

Opetus- ja kulttuuriministeriön vuotuiset liikunnan ja urheilun ansioristit ja -mitalit on myönnetty

Suomen Ladun jäsenyhdistysten aktiiveille mitaleja ansioista liikuntakulttuurin ja urheilun parissa.

1.3.2021

Tuumat ja tuntumat: Keski-Suomen vaellukset esimerkkinä muille – osa II

19.2.2021

Suomen Ladun kevätkokous toteutuu etänä

Rajoitusten vuoksi hybridikokous päätettiin vaihtaa etäkokoukseksi ja suunnitelma tavata Ruissalossa siirtyy vuodella.

17.2.2021

Unelmien liikuntapäivä tulee taas!

Ilmoittaudu mukaan järjestämään perheiden iltapalaretki Unelmien liikuntapäivänä toukokuussa. Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta sopivimman tavan olla mukana.

17.2.2021

Lastentoiminnan ja perheliikunnan webinaarit maaliskuussa

Tule mukaan Muumien ulkoilukoulut tutuksi -webinaariin 9.3. ja Liikkuva perhe -webinaariin 16.3.

Ulkona kuin lumiukko -kampanja on käynnissä 14.3. asti

Hiihtolomaviikkojen ympärille tänä vuonna ajoitettu kampanja kannustaa jo neljännen kerran suomalaiset rakentamaan 10 000 lumiukkoa ja merkitsemään ne laskuriin.

17.2.2021

Aika päivittää tiedot yhdistyspalveluun!

Hyvin täytetty ja ylläpidetty yhdistyskortti on tärkeä viestintäkanava jokaiselle yhdistykselle.