Uusimmat uutiset

17.2.2020

Tuumat ja tuntumat: Millainen oli kansanhiihtojen mahalasku?

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

12.2.2020

Akumaja kutsuu retkeilemään

Akumajalta löydät erinomaiset retkeily- ja hiihtomaastot, maisemat ja mahdollisuuden kokea puhdasta erämaaretkeilyn henkeä.

7.2.2020

Ota MailChimp yhdistyksesi käyttöön!

MailChimp on helppokäyttöinen uutiskirjetyökalu, joka soveltuu helposti myös jäsenyhdistysten käyttöön.

Tapahtumamarkkinointituotteet verkkokaupasta

Suomen Latu tarjoaa tapahtumamarkkinointi- ja jäsenhankintamateriaalia jäsenyhdistyksilleen maksutta.

31.1.2020

Kannustava yhdistys menee metsään ja vetää puoleensa innokkaita ohjaajia

Maastopyöräily on osana 46:n latuyhdistyksen toimintaa: siis useampi kuin joka neljäs yhdistys järjestää viikkolenkkejä, maastopyöräretkiä, lajiesittelyjä tai -kursseja. Kiinnostava liikunta sekä iloinen ja yhteisöllinen ilmapiiri houkuttavat lenkeille yhä enemmän porukkaa. Toiminnan ydinvoimaa ovat innostuneet ja toisten liikuttamiseen sitoutuneet ohjaajat.

31.1.2020

Tuumat ja tuntumat: Miten sujuivat Finlandia-hiihdot kuutamossa?

29.1.2020

Rakastu Retkeilyyn -kurssit latuyhdistyksissä

Suomen Latu on tehnyt latuyhdistysten käyttöön aloitteleville retkeilijöille suunnatun käytännön kurssin retkeilytaitojen perusteiden oppimiseen.

Kiilopäälle töihin?

Suomen Latu Kiilopää on myös upea työpaikka.

24.1.2020

Ulkona kuin lumiukko -kampanja alkaa 1.2.

Yli 70 jäsenyhdistystä ja 130 päiväkotia ja koulua ympäri Suomen ovat järjestämässä Ulkona kuin lumiukko -tapahtumia.

24.1.2020

Osallistu-tiimi esittäytyy

Osallistu-tiimi vastaa Suomen Ladussa järjestö-, jäsenyhdistys- ja jäsenasioista sekä talous- ja hallintoasioista.