Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

27.10.2020

Harrastamisen Suomen malli

Opetus- ja kulttuuriministeriön valmistelemassa Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Tämän toteutumiseksi käynnistyy valtionavustushaku 3.11.-2.12. välisenä aikana.

27.10.2020

Terveiset Lounais-Suomesta

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.

26.10.2020

Tuumat ja tuntumat: Professori, jolle retkeily oli kaikki kaikessa

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

23.10.2020

Suomen Ladun syyspäivät

Suomen Ladun syyspäivät alkavat huomenna. Viikonlopun ohjelma toteutetaan kokonaisuudessaan etätapaamisena.

22.10.2020

Toiminnalliset tuet jäsenyhdistyksille

Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat hakea toiminnallista tukea uuden lajin, toimintamuodon tai huoltopisteen kokeilemiseen ja kehittämiseen.

12.10.2020

Tuumat ja tuntumat: Kuinka toiminta laajeni Kilimanjaron jälkeen? (osa III)

5.10.2020

Ulkoillaan turvallisesti – Suomen Ladun suositukset lokakuussa 2020

Suosituksia Suomen Ladun jäsenyhdistysten toimintaan koronapandemian ajallen.

1.10.2020

Jäsenyhdistykset voivat jatkossa tehdä sääntömuutosilmoituksen sähköisesti yhdistysrekisterissä

Yhdistysrekisterin sähköisen asioinnin uudistaminen jatkuu. Lokakuun alusta jäsenyhdistykset voivat ilmoittaa sähköisesti sääntömuutoksen, joka perustuu PRH:n ennakkotarkastamiin sääntöihin.

28.9.2020

Kestävän kehityksen työryhmän kuulumisia

Työryhmä testasi tapaamisessa erilaisia vastuullisia vinkkejä.

28.9.2020

Tuumat ja tuntumat: Huikeat rahoituskuviot Kilimanjaron reittihankkeessa (osa II)