Uusimmat uutiset

24.2.2016

Jäsenpalvelu tiedottaa

Ajankohtaista tietoa jäsentietojen muutoksista, maksumuistutuksista sekä uudesta jäsenmaksutilistä.

24.2.2016

Suomen hostellijärjestö hakee järjestöreissaajia

Kiinnostaako kotimaan reissu ja matkakertomuksen tuottaminen?

18.2.2016

Savo-Karjalan aluetyöryhmä järjestäytyi!

Uusi aluetyötyhmä kokoontui tammikuussa ensimmäistä kertaa.

18.2.2016

Uutta potkua sauvakävelyyn!

Juankosken Kuntoilijat järjestivät Savo-Karjalan latualueen viime vuotisella kevätkoulutuspäivänä sauvakävelyn ohjaajakoulutuksen. Tästä koulutuksesta jäi kytemään ajatus tehdä sauvakävelystä "nouseva juttu" yhdistykseen.

15.2.2016

Uusi laavu Järvenpäähän

Jani Kääriäisen johdolla Paavonpolun ulkoilualueelle saatiin uusi laavu.

29.1.2016

Haluatko perustaa frisbeegolf-radan?

Suomen Latu tarjoaa viidelle jäsenyhdistykselle mahdollisuuden perustaa uuden frisbeegolf-radan omalle paikkakunnalle.

Yhdessä hiihtäen 6.2.2016

Yhdessä-päivät käynnistyvät helmikuussa ennätyksellisen yhdistysmäärän voimin!

Kuka nyt? Helena Alppi

Kuka nyt? -palstalla esitellään Suomen Ladun jäsenyhdistysten aktiiveja. Tällä kertaa vuorossa on Helena Alppi Ikaalisten Kuntoilijoista.

Pyöräilynohjaajakurssit alkavat maaliskuussa

Suomen Latu järjestää Suomen Pyöräilynohjaajat ry:n kanssa yhteistyössä pyöräilynohjaajakoulutusta.

Kotkan Latu liikuttaa vastaanottokeskuksen kanssa

Kotkan kaupunki sai tukea liikunnallisen toiminnan järjestämiseen vastaanottokeskuksessa. Kotkan Latu ryhtyi toiminnan toteuttajaksi.