Uusimmat uutiset

24.8.2016

Helsinki City Trail juostaan keskuspuistossa

Suomen Latu on mukana Helsingin suurimmassa polkujuoksutapahtumassa.

24.8.2016

Kansainvälinen vapaaehtoisleiri Juankoskella

Juankosken Kuntoilijat saivat uudenlaisen pyynnön liikunnan ilon ja yhdessäolon viemiseen kansainväliselle tasolle.

Kysely maahanmuuttajien luontokotouttamisesta

​Suomen Ympäristökeskus ​ja Pohjoismai​n​en ulkoiluverkosto ​tekevät ​yhteistyötä k​oskien​ maahanmuuttajien luontokotouttamis​ta​.

22.8.2016

Vie vanhus ulos -kamppanja 6.9.–6.10.2016

Ikäinstituutti haastaa valtakunnalliset järjestöt ja niiden paikallisyhdistysten/jäsenjärjestöjen vapaaehtoiset mukaan Vie vanhus ulos -kampanjaan.

Toimimattomia yhdistyksiä poistetaan yhdistysrekisteristä

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) poistaa yhdistysrekisteristä toimintansa lopettaneita yhdistyksiä tammikuussa 2017.

18.8.2016

Ulkoiluolosuhteiden retki- ja koulutuspäivät

Tule viettämään elämyksellinen viikonloppu ja tutustumaan lukuisiin ulkoilun kehittämishankkeisiin ja -kohteisiin Seinäjoella!

1.8.2016

Koululaisten liikuntaleiri

Kaupungilta avustusta latuyhdistyksen toimintaan

15.7.2016

Kuukauden ulkoiluteko: talkoilla ja hankkeella elvytettiin vanhat polut

Vihannin kunnan kylien välillä kulki vanhoja polkuja, jotka haluttiin saada eläviksi ja kaikkien käyttöön.

22.6.2016

Toimiston kesäaukioloajat

Toimiston asiakas- ja puhelinpalvelu on suljettu 11.-31.7.