Uusimmat uutiset

24.2.2016

Suomen Ladun kauppa aukeaa 1.3.

Lajien oheis- ja koulutusmateriaalien välitys siirtyy maaliskuun alusta Suomen Ladun omaan verkkokauppaan.

Oulangan kansallispuisto tutuksi

Oulun Latualueen aluekokous päätti tutustua tänä vuonna Oulangan kansallispuistoon.

Suomen Latu etsii polkujuoksuryhmien ohjaajia

Haluamme edistää polkujuoksun harrastamista Suomessa perustamalla jäsenyhdistyksiimme vapaaehtoisten vetämiä polkujuoksuryhmiä.

Yhdessä pyöräillen 14.5.2016

Toukokuussa pyöräillään yhdessä-teemalla. Tutustu tapahtumajärjestäjän infopakettiin.

Kunnossa kaiken ikää -ohjelma

KKI-ohjelma jakaa taloudellista tukea paikallisille toimijoille, jotka järjestävät aloittelijoille sopivaa liikuntatoimintaa sekä kehittävät keinoja kannustaa terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin.

Jäsenpalvelu tiedottaa

Ajankohtaista tietoa jäsentietojen muutoksista, maksumuistutuksista sekä uudesta jäsenmaksutilistä.

Suomen hostellijärjestö hakee järjestöreissaajia

Kiinnostaako kotimaan reissu ja matkakertomuksen tuottaminen?

18.2.2016

Savo-Karjalan aluetyöryhmä järjestäytyi!

Uusi aluetyötyhmä kokoontui tammikuussa ensimmäistä kertaa.

18.2.2016

Uutta potkua sauvakävelyyn!

Juankosken Kuntoilijat järjestivät Savo-Karjalan latualueen viime vuotisella kevätkoulutuspäivänä sauvakävelyn ohjaajakoulutuksen. Tästä koulutuksesta jäi kytemään ajatus tehdä sauvakävelystä "nouseva juttu" yhdistykseen.

15.2.2016

Uusi laavu Järvenpäähän

Jani Kääriäisen johdolla Paavonpolun ulkoilualueelle saatiin uusi laavu.