Uusimmat uutiset

12.4.2016

Lähiluonto on paras luokkahuone

Suomen Latu julkaisi sähköisen materiaalin lähiluonnossa toteutettavan oppimisen tueksi. Luokasta luontoon -hankkeen opettajamateriaali löytyy osoitteesta www.suomenlatu.fi/luokastaluontoon.

7.4.2016

Suomen Ladun saama valtionapu nousi viime vuodesta

Suomen Latu sai liikuntajärjestöille suunnattua valtionapua 770 000 euroa.

Melontaohjaajaksi yhdistykseen?

Suomen melonta- ja soutuliitto tarjoaa monipuolista koulutusta ja materiaalia melontaohjaajille.

Retken vaativuustason luokittelu

Hyvinkään Ladun erinomainen esimerkki retkien vaativuustason luokitteluun.

5.4.2016

Liikunta ennaltaehkäisevän terveystyön viralliseksi osaksi

Suomen liikuntaa edistävät järjestöt ovat huolissaan kansan hyvinvoinnista ja lisääntyvistä elämäntapasairauksista.

Kuka nyt? Hannu Kaikkonen

Kuka nyt? -palstalla esitellään Suomen Ladun jäsenyhdistysten aktiiveja. Tällä kertaa vuorossa on Hannu Kaikkonen Huovinretkestä.

24.3.2016

Liittokokousmateriaali on nyt saatavilla

Kevätliittokokous järjestetään Kisakalliossa 23.-24.4. 2016

15.3.2016

Harrastamisen hinta -kysely

Miten lasten liikunnan harrastamisen kohonneita kustannuksia voidaan alentaa? Vastaa ministeriön kyselyyn!

15.3.2016

Yhdistyksen Ankkuri

Alavuden Tervajalkojen jäsensihteeri Olli Mäki seuraa mielellään yhdistyksen jäsenistön kehitystä jäsenrekisteri Ankkurissa.

4.3.2016

Unelmien liikuntapäivä

Suomen Latu on mukana unelmien liikuntapäivässä. Katso, mitä sinä voit tehdä liikunnan pop up -päivänä.