Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Kirsi Uusitalo. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

1.11.2021

Valtakunnalliset tapahtumat 2022

Vuonna 2022 on jälleen luvassa useita erilaisia kiertueita, tapahtumia ja kampanjoita, joiden järjestämistä Suomen Ladun toimisto tukee. Tapahtumat ovat loistava tapa innostaa ihmisiä ulkoilemaan ja saada yhdistykseen uudenlaista toimintaa!

31.10.2021

Syyskokouksen kuulumisia

Suomen Ladun järjestöväki oli koolla pitkästä aikaa "livenä" Lappeenrannan Rauhassa, Saimaan rannalla. Järjestön kokouksessa valittiin uusia hallituksen jäseniä.

28.10.2021

Suomen Ladun syyspäivät

Suomen Ladun syyspäivät alkavat huomenna Lappeenrannassa, Holiday Club Saimaalla. Syyspäiville osallistuu lähes 100 ihmistä.

27.10.2021

Hyvinvoiva Pohjoinen -lahjoituksia Suomen Ladun jäsenyhdistyksille

LähiTapiola Pohjoisen lahjoitusten tavoitteena on paikallisen luonnon monimuotoisuuden turvaaminen ja luonnon virkistyskäytön tukeminen. Yksi tuensaajista on Suomen Latu, jonka kautta ohjataan yhteensä 10 000 euroa kahdelletoista eri jäsenyhdistykselle Oulun latualueella Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.

18.10.2021

Suomen Ladun syyskokous - vielä ehdit etänä mukaan!

Suomen Ladun syyskokous pidetään Lappeenrannassa 31.10.

18.10.2021

Kuukauden ulkoiluteko: Heinolan Latu ja yksityismaanomistajat yhteistyössä

Uusi ulkoilupolku yhdistää Heinolan pohjoisosan eri retkeilykohteita. Tornimäen kalliolle nousi myös laavu.

14.10.2021

Joko yhdistyksesi käyttää Suomen Ladun tapahtumakalenteria?

Suomen Ladun tapahtumakalenterista löydät Suomen Ladun ja sen yhdistysten tapahtumat vaivattomasti.

14.10.2021

Luontokotouttamista maahanmuuttajille

Tunturikerho Kumpe järjesti maahanmuuttajille luontokotouttamisretken Joensuussa.

11.10.2021

Yhdistysten jäsenmaksujen ilmoittaminen vuodelle 2022

On jälleen ensi vuoden jäsenmaksujen päivittämisen aika. Tiedot Suomen Ladun jäsenrekisteriin päivitetään puheenjohtajille lähetetyn linkin kautta 30.11.2021 mennessä.

5.10.2021

Liity jäseneksi - nyt loppuvuosi ilman jäsenmaksua!

Kun liityt jäseneksi loka-joulukuun välisenä aikana, emme laskuta kuluvan vuoden jäsenmaksua.