Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Uusimmat uutiset

22.12.2022

Suomen Latu toivottaa rauhallista joulun aikaa

Suomen Ladun toimisto on kiinni joulun ja uuden vuoden ajan. Palvelemme jälleen normaalisti tammikuun alusta.

21.12.2022

Jäsenmaksulasku ja jäsenkortti 2023

Vuoden 2023 jäsenmaksulaskut lähetetään vuodenvaihteessa. Jäsenkortti on sähköinen ja löytyy jäsenen itseasiointisivustolta, Jäsenpolusta.

19.12.2022

Vuoden vapaaehtoista, vuoden nuorta latulaista, vuoden ulkoilijaa ja vuoden innostajaa voi ehdottaa tammikuun loppuun asti

Huomionosoitukset ja kiittäminen ovat tärkeä osa vapaaehtoistoimintaa. Keväällä jaetaan useita huomionosoituksia, joiden saajiksi jäsenyhdistykset voivat tehdä ehdotuksia.

14.12.2022

Koulutuksia yhdistystoimijoille

Yhdistyskehittäjä, Yhdistysviestijä, Canva – hyppää mukaan saamaan lisää työkaluja yhdistyksen toimintaan!

13.12.2022

Yhdistyksille suunnatut infoillat eli tiistaiteemat alkavat tammikuussa

Tiistaiteemojen tarkoituksena on koota yhdistyksille suunnattuja tärkeitä ja ajankohtaisia asioita tiiviimmäksi kokonaisuudeksi jokaisen kuukauden ensimmäiselle tiistaille ja tehostaa Suomen Ladun viestintää yhdistysten suuntaan.

13.12.2022

Aloite järjestön kokoukselle?

Suomen Ladussa jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus tehdä aloitteita järjestön kokouksille. Kevätkokoukseen suunnatut aloitteet tulee jättää tammikuun puoleen väliin mennessä.

9.12.2022

Kuukauden ulkoiluteko: Siilin Latu otti kuntalaisten toiveista vaarin ja rakensi talkoilla uusia tulipaikkoja

Pohjoissavolaisessa Siilinjärven kunnassa on hienoja ulkoilureittejä ja paljon mahdollisuuksia erilaiselle ulkoilulle ympäri vuoden, mutta tulipaikkoja on toistaiseksi ollut kuntalaisten mielestä liian vähän. Suomen Ladun jäsenyhdistys Siilin Latu päätti tarttua tulipaikkatoiveisiin ja rakensi suosittujen ulkoilureittien varrelle kaksi uutta tulipaikkaa, joista toinen on esteetön.

25.11.2022

Suomen Latu: Monipuolisen ulkoilun mahdollisuudet on turvattava, kun Helsingin kaupungin virkistysalueista suunnitellaan kansallispuiston osaa

Helsingin kaupunki omistaa Espoossa ja Vihdissä useita virkistysalueita. Helsingin kaupunki ja Metsähallitus selvittävät parhaillaan mahdollisuuksia liittää nämä alueet osaksi Nuuksion kansallispuistoa. Ennen kuin asiaa viedään eteenpäin, on selvitettävä ja otettava huomioon monia asioita, huomauttaa Suomen Latu tiedotteessaan.

24.11.2022

Yhdistyspalvelut-sivusto uudistuu

Uusi Yhdistyspolku tuo muutoksia myös Yhdistyspalvelut-sivustolle.

18.11.2022

Ovatko jäsentietosi ajan tasalla?

Henkilöjäsen, perhejäsen vai rinnakkaisjäsen? Nyt on aika päivittää jäsenlaji- tai jäsenyhdistystiedot vuodelle 2023. Ilmoita muutoksista jäsenpalveluun 9.12. mennessä.

Ladataan...