Uusimmat uutiset

24.8.2016

Kuukauden ulkoiluteko: kaiken kansan laavu Puijolle

Uusittu Puijonnokan laavu on monien lapsiperheiden suosikkikohde. Lisäksi monet kuopiolaiset ja matkailijatkin ovat ottaneet sen mielipaikakseen.

Kuka nyt: Leo Marttila

Kuka nyt? -palstalla esitellään Suomen Ladun jäsenyhdistysten aktiiveja.

Malliesimerkki toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta

Espoon Ladun toimintasuunnitelma ja Juankosken Kuntoilijoiden talousarvio toimivat hyvinä esimerkkeinä.

24.8.2016

Yhdessä Talviuintikauden avajaisiin 8.-9.10.

Talviuintikauden avajaisia vietetään eri paikkakunnilla Yhdessä-teeman mukaisesti 8.–9.10.

Opiskelijajäsenyyskampanja syksyllä

Hae mukaan markkinoimaan opiskelijajäsenyyttä korkeakoulu- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille.

Helsinki City Trail juostaan keskuspuistossa

Suomen Latu on mukana Helsingin suurimmassa polkujuoksutapahtumassa.

Kansainvälinen vapaaehtoisleiri Juankoskella

Juankosken Kuntoilijat saivat uudenlaisen pyynnön liikunnan ilon ja yhdessäolon viemiseen kansainväliselle tasolle.

Kysely maahanmuuttajien luontokotouttamisesta

​Suomen Ympäristökeskus ​ja Pohjoismai​n​en ulkoiluverkosto ​tekevät ​yhteistyötä k​oskien​ maahanmuuttajien luontokotouttamis​ta​.

22.8.2016

Vie vanhus ulos -kamppanja 6.9.–6.10.2016

Ikäinstituutti haastaa valtakunnalliset järjestöt ja niiden paikallisyhdistysten/jäsenjärjestöjen vapaaehtoiset mukaan Vie vanhus ulos -kampanjaan.