Uusimmat uutiset

Tahkon Turpakäräjät Kadettikoululla

40. Tahkon Turpakäräjät pidetään 17.3. Santahaminassa.

Nuku yö ulkona 29.8.

Nuku yö ulkona -kampanjalle on valittu neljä upeaa päätapahtumaa. Voisiko yhdistyksesi järjestää myös omalla paikkakunnalla pienemmän Metsähotellin tai Nuku yö ulkona -tapahtuman?

Ulkona kuin lumiukko -kampanjan loppukiri

Leudosta talvesta johtuen nyt on ison loppukirin paikka! Lumiukko-laskuriin on syötetty vasta 2000 lumiukkoa, saadaanhan ainakin 5000 lumiukon raja rikki?

Hyödynnä ilmaispaikat ohjaajakoulutuksiin!

Jokaisella Suomen Ladun jäsenyhdistyksellä on kaksi ilmaista kurssipaikkaa per laji/vuosi.

Unelmien Liikuntapäivä 10.5.2020

Ilmoita yhdistyksesi tapahtuman järjestäjäksi!

Uusi alueyhdyshenkilö Uudellemaalle

Susanna Sihvo Vantaan Ladusta ja Polusta on valittu Uudenmaan latualueen alueyhdyshenkilöksi.

17.2.2020

Yhdistysten tapahtumat Suomen Ladun tapahtumakalenterissa

Suomen Ladun kotisivuilta löytyvä tapahtumakalenteri on yhä useamman yhdistyksen käytössä.

17.2.2020

Tuumat ja tuntumat: Millainen oli kansanhiihtojen mahalasku?

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

12.2.2020

Akumaja kutsuu retkeilemään

Akumajalta löydät erinomaiset retkeily- ja hiihtomaastot, maisemat ja mahdollisuuden kokea puhdasta erämaaretkeilyn henkeä.

7.2.2020

Ota MailChimp yhdistyksesi käyttöön!

MailChimp on helppokäyttöinen uutiskirjetyökalu, joka soveltuu helposti myös jäsenyhdistysten käyttöön.