Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Kirsi Uusitalo. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

2.12.2021

Vapaaehtoisuuden monet muodot: Ristiinan Rinkan verkkosivut vapaaehtoisprojektina

Suomen Ladun jäsenyhdistysten toiminnassa on mukana paljon erilaisia vapaaehtoisia ja yksi heistä on Sonja Ikonen, joka oli mukana rakentamassa Ristiinan Rinkalle uusia verkkosivuja.

1.12.2021

Vuoden jäsenyhdistystä ja muita huomionosoituksia voi ehdottaa tammikuun loppuun asti

Huomionosoitukset ja kiittäminen ovat tärkeä osa vapaaehtoistoimintaa. Keväällä jaetaan useita huomionosoituksia, joiden saajiksi jäsenyhdistykset voivat tehdä ehdotuksia.

30.11.2021

Nimitysuutisia Suomen Ladussa

Talousasiantuntija Ira Kivi, toimistoassistentti Anita Sandell ja jäsenpalvelujärjestelmän uudistamisen projektipäällikkö Rauli Rautavuori ovat uusia työntekijöitä Suomen Ladun toimistolla.

25.11.2021

Vapaaehtoisuuden monet muodot

Suomen Ladun ulkoilulähettiläs Janka Mäkipää kertoo omasta vapaaehtoisuudestaan.

24.11.2021

Kuinka vastaanottaa uusi jäsen mukaan yhdistyksen toimintaan?

Ensimmäinen kontakti uuteen jäseneen on aina se tärkein. Heti jäseneksi liittymisen jälkeen olisi hyvä kertoa jäsenelle yhdistyksen toiminnasta sekä keinoista tulla mukaan toimintaan.

23.11.2021

Kohti joulua Lounais-Suomessa

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.

5.11.2021

Paljasjalkapolku luo uudenlaisen ulkoiluelämyksen

Auranmaan Latu ja Polku rakensi Kyröön paljasjalkapolun Suomen Ladun toiminnallisen tuen avulla.

3.11.2021

Hybridinä Saimaalla

Suomen Ladun ensimmäinen hybridikokous toteutui sunnuntaina 31.10. Kokous pidettiin fyysisesti Lappeenrannassa, mutta osa kokousedustajista osallistui kokoukseen etäyhteyksin.

2.11.2021

Suomen Latu kouluttaa!

Kurkista koulutuskalenteriin. Jäsenyhdistyksille kurssipaikkoja maksutta!

1.11.2021

Opetus - ja kulttuuriministeriön seuratuen haku on auki!

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.