Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

4.1.2021

Jäsenmaksulaskut 2021

Vuoden 2021 jäsenmaksulaskut ja jäsenkortit on postitettu.

4.1.2021

Tuumat ja tuntumat: Kun Latu ryhtyi vaatekauppiaaksi

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

21.12.2020

Tuumat ja tuntumat: Latu kiittää ja kumartaa Samulille

17.12.2020

Ulkona kuin lumiukko -kampanja 17.2.-14.3.

Suomen Latu haastaa jälleen suomalaiset rakentamaan lumiukkoja. Tilaa jäsenyhdistyksen materiaalipaketti 10.1. mennessä.

17.12.2020

Suomen Latu kouluttaa!

Kurkista koulutuskalenteriin. Jäsenyhdistyksille kurssipaikkoja maksutta!

Askelmerkkejä Suomen Ladun toimintaan

Oletko yhdistyksesi uusi tai vanha luottamushenkilö? Tervetuloa koulutuspäivään, joka antaa peruseväät toimia latuyhdistyk­sen hallituksessa.

Suomen Ladun huomionosoitukset

Huomionosoitukset ja kiittäminen ovat tärkeä osa vapaaehtoistoimintaa. Keväällä 2021 jaetaan jälleen useita huomionosoituksia, joiden saajiksi jäsenyhdistykset voivat tehdä ehdotuksia.

Kuukauden ulkoiluteko: Uusi ulkoilupolku Iittiin

Iitin Latu rakensi noin kahdeksan kilometrin pituisen ulkoilupolun Radansuun kylän ympäristöön. Polku on saavuttanut heti kuntalaisten suosion ja tekijöille sataa kiitosta niin, että korvia kuumottaa.

Joulutunnelmissa Lounais-Suomessa

Paljon on peruttu, joulua ei! Katseet suunnataan jo alkuvuoden tapahtumiin.

Aloite järjestön kokoukselle?

Suomen Ladussa jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus tehdä aloitteita järjestön kokouksille. Kevätkokoukseen suunnatut aloitteet tulee jättää tammikuun puoleen väliin mennessä.