Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

Suomen Ladun kevätkokous 2021

Järjestön kokous toteutettiin etänä. Valtakirjan kokoukseen oli palauttanut 94 jäsenyhdistystä, mikä on ennätysmäärä. Yhteensä äänivaltaisia kokousedustajia oli 115.

Aika valmistautua kuntavaaleihin

Ulkoilun määrä on lisääntynyt pandemian johdosta ja sen merkitys kuntalaisten liikuttajana on entistäkin suurempi.

Yhdessä sieniretkelle!

Suomen Latu ja Martat järjestävät sieniviikoilla 30.8.–12.9. sieniretkiä eri puolilla Suomea!

27.4.2021

Nuku yö ulkona - järjestä tapahtuma

Nuku yö ulkona -kampanja järjestetään Suomen luonnonpäivänä 28.8. Suomen Ladun bränditutkimuksen mukaan, jopa miljoona suomalaista on kiinnostunut osallistumaan Nuku yö ulkona -tapahtumaan ja jäsenistä 54%.

Olen meloja

Olenmeloja-konsepti on osa matalan kynnyksen melonnan kehittämishanketta, jonka tavoitteena on saada kolmen vuoden hankkeen aikana 10 000 uutta melonnan harrastajaa. Kannustamme Suomen Ladun melontaa järjestäviä yhdistyksiä olemaan mukana hankkeessa ja järjestämään mahdollisuuksia melontaharrastuksen aloittamiseen.

Kävelykipinä 2021 ja Kävelykilometrikisa

Kävely on helppoa ja ilmaista. Sytytetään yhdessä into ja kipinä kävellä!

Lounais-Suomen latualueen terveiset

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta. LoLa-nalle on herännyt kevääseen ja kiertää taas Lounais-Suomessa.

26.4.2021

Raisiossa kutsuttiin päättäjät ruudulle

Raision Rinkka päätyi kokeilemaan virtuaalivälitteistä keskustelua päättäjien kanssa, kun perinteistä kokoontumista ei voitu järjestää.

25.4.2021

Vuoden liikuttajia ovat kunnat

Suomen Ladun kevätkokouksessa huomioitiin merkittäviä ulkoilijoita ja ulkoilutekoja. Vuoden liikuttajaksi valittiin kunnat.

25.4.2021

Tuumat ja tuntumat: Latu mukana inline-rullaluistelun käynnistyessä Suomessa vuonna 1992

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.