Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

26.1.2021

Koronarajoitukset ja suositukset Suomen Ladun tapahtumissa

Koronarajoitusten ja suositusten huomioiminen on tapahtumien järjestäjien vastuulla ja noudatamme paikallisia suosituksia. Jos estettä tapahtumalle ei ole, noudatamme näitä erityisiä hygieniasäännöksiä ja tiedotamme niistä osallistujia ennakkoon ja tapahtumassa.

25.1.2021

Metsämörritoiminta tutuksi -webinaari

Aloittaisitteko metsämörritoiminnan yhdistyksessänne? Järjestämme 16.2.2021 webinaarin, jossa kerromme mitä metsämörritoiminta on ja kuinka sitä käytännössä toteutetaan latuyhdistyksissä.

21.1.2021

Kolme Metsähotellia nousevat Kannonkoskelle, Kiilopäälle ja Nurmijärvelle

Tänä vuonna Nuku yö ulkona -kampanjan kolme päätapahtumaa eli isoa Metsähotellia nousevat yhdeksi yöksi Kannonkoskelle, Kiilopäälle ja Nurmijärvelle 28. elokuuta.

20.1.2021

Kävelykipinä-tapahtumat toukokuussa

Jo yli 40 Suomen Ladun jäsenyhdistystä on järjestämässä kävelytapahtuman toukokuussa 2021. Lähteekö myös teidän yhdistyksenne mukaan?

19.1.2021

Personoituja jäsenesitteitä yhdistyksille

Tilaa yhdistyksellesi maksuton Suomen Ladun ja yhdistyksen yhteistä jäsenyyttä markkinoiva esite.

18.1.2021

Raimo "Rami" Saarisen terveiset hallituskauden päättyessä

Rami toimi Suomen Ladun hallituksessa kuusi vuotta, ja niistä viisi vuotta varapuheenjohtajana.

18.1.2021

Tuumat ja tuntumat: Suomen tunnetuimman ulkoilukehotuksen synty

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

15.1.2021

Nimitysuutinen: Anniina Iivarinen Suomen Ladun yhdistyspalvelun vastaavaksi

Yhdistyspalvelun vastaavan tehtäviin on valittu Anniina Iivarinen. Anniina aloittaa tehtävässään 22.1.2021.

13.1.2021

Kuukauden ulkoiluteko: Rauman Latu loi elämyksen – hämäräpolun suosio yllätti

Pandemia-aikana perinteinen taskulamppuretki toteutettiin uudella tavalla omatoimiretkenä perheille.

12.1.2021

Toiminnalliset tuet jäsenyhdistyksille

Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat hakea toiminnallista tukea vuonna 2021 uuden lajin/toimintamuodon kokeilemiseen ja kehittämiseen.