Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

16.9.2022

Syysterveiset Lounais-Suomesta

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.

14.9.2022

Teemu Launio aloitti Talvireittihankkeessa

Teemu Launio on aloittanut Suomen Ladun määräaikaisena hankesuunnittelijana 22.8. vastaten Talvireittihankkeen läpiviennistä osana Vaikuta-tiimiä.

9.9.2022

Suomen Ladun syyspäiviä vietetään Helsingissä 28.-30.10.2022

Ilmoittautuminen syyspäiville on nyt avoinna!

9.9.2022

Ulkoilua ja luonnon virkistyskäyttöä käsittelevä webinaari lokakuussa

Ulkoilufoorumi ja Luonnonvarakeskus (Luke) järjestävät torstaina 6.10. klo 9–12 webinaarin otsikolla ”Ulkoilun nykyhetki, haasteet ja tulevaisuus”.

22.8.2022

Suomen Latu kouluttaa!

Kurkista koulutuskalenteriin. Jäsenyhdistyksille kurssipaikkoja maksutta!

18.8.2022

Aluetoiminnan kuulumisia

Aluetyöryhmien tapaamista vietettiin 12.-14.8. Hailuodon upeissa maisemissa. Paikalle oli kokoontunut lähes 40 vapaaehtoistoimijaa alueyhdyshenkilöiden johdolla.

Jäsenpalvelujärjestelmä edistyy - käyttöönotto lokakuun 2022 lopussa

Uusi jäsenpalvelujärjestelmä korvaa Ankkuri-jäsenrekisterin ja Yhdistyspalvelu-sivuston. Jäsenille toteutetaan sähköinen jäsenmaksulaskutus, sähköinen jäsenkortti ja jäsenen itseasiointi. Yhdistyksille uutena käyttöön tulevat tapahtumanhallinta (ilmoittautuminen ym.), jäsenviestintä (uutiskirjeet) ja tekninen rajapinta tietosisältöön.

17.8.2022

Nuku yö ulkona -kampanjaa vietetään 27.8.

Nuku yö ulkona -kampanja lähestyy ja tapahtumajärjestäjäksi on ilmoittautunut jo yli 40 jäsenyhdistystä. Muistathan haastaa myös jäsenesi mukaan kampanjaan!

Etsintäkuulutus!

Haluatteko järjestää innostavaa toimintaa noin 5-10 -vuotiaiden lasten perheille? Etsimme uusia yhdistyksiä Seikkailevat perheet -toimintaan.

16.8.2022

Yhteiset polut -hanke tuottaa soveltavan luontoliikunnan materiaaleja yhdistysten käyttöön

Yhteiset polut -hankkeen syksy tulee huipentamaan yksivuotisen projektin toimintakauden. Hankkeen teeman johdosta tehdään tiiviisti jatkosuunnitelmia ja materiaaleja jäsenyhdistysten käyttöön.