Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

17.2.2021

Aika päivittää tiedot yhdistyspalveluun!

Hyvin täytetty ja ylläpidetty yhdistyskortti on tärkeä viestintäkanava jokaiselle yhdistykselle.

Toimintakysely 2020

Suomen Ladun toimintakyselyyn vastasi joulu-tammikuussa yhteensä 145 jäsenyhdistystä. Vastauksissa korostuu poikkeusvuosi ja tulosten vertaaminen aikaisempiin vuosiin on vaikeaa, koska mennyt vuosi oli hyvin poikkeuksellinen kaikkiin aikaisempiin vuosiin verrattuna.

Suomen Ladun alueelliset lajikehitysillat

Vuoden 2021 aikana järjestämme alueellisia lajikehitysiltoja polkujuoksussa ja maastopyöräilyssä.

Askelmerkkejä Suomen Ladun toimintaan

Askelmerkkejä Suomen Ladun toimintaan -verkkokoulutus antaa peruseväät toimia latuyhdistyk­sen hallituksessa. Päivän jälkeen tunnet järjestömme perusrakenteet, tiedät mistä tietoa löytää lisää ja saat todennäköisesti muutaman uuden latuystävän.

16.2.2021

Akumaja kutsuu retkeilemään

Akumajalta löydät erinomaiset retkeily- ja hiihtomaastot, maisemat ja mahdollisuuden kokea puhdasta erämaaretkeilyn henkeä.

16.2.2021

Ihana talvi Lounais-Suomessa

Lounais-Suomen latualueen ajankohtaisia kuulumisia.

15.2.2021

Tuumat ja tuntumat: Vaikeuksia pelkäävät älkööt vaivautuko – osa I

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

11.2.2021

Huhtikuun kuntavaalit - 4 näppärää tapaa vaikuttaa

Tutustu Suomen Ladun kuntavaaliteemoihin. Tavoitteenamme on, että vaaleissa saadaan ulkoilun ääni kuuluviin.

5.2.2021

Yhdistyksen lumikenkäily tutuksi -kurssi

Koko Suomessa on nyt mitä parhaimmat olosuhteet lumikenkäilyyn ja Suomen Ladun jäsenistä 30 % olisi kiinnostunut osallistumaan jäsenyhdistyksen järjestämään lumikenkäilytoimintaan.

1.2.2021

Tuumat ja tuntumat: Lumipainit päättyivät kylkiluiden murtumiin