Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

5.10.2021

Liity jäseneksi - nyt loppuvuosi ilman jäsenmaksua!

Kun liityt jäseneksi loka-joulukuun välisenä aikana, emme laskuta kuluvan vuoden jäsenmaksua.

23.9.2021

Tilaa heijastimia jäsenhankintaan ja markkinointiin!

Tänä syksynä kannustetaan ulkoilijoita näkymään heijastinten jaon merkeissä! Tätä varten Suomen Latu jakaa jäsenyhdistyksille jäsenhankintaan ja markkinointiin heijastinpaketteja. Voitte järjestää pop-up "heijastinratsian" esimerkiksi lenkkipolkujen varrella tai työmatkaliikenteen solmukohdassa pimeään aikaan.

21.9.2021

Ilmoittautuminen uuteen Yhdistyskehittäjä-verkkokoulutukseen on nyt auki!

Toimitko yhdistyksen vastuutehtävässä? Haluatko oppia lisää siitä, miten tehdä yhdistyksen toiminnasta sujuvaa, luoda kiinnostavia toimintamahdollisuuksia, hankkia uusia jäseniä ja pitää huolta nykyisistä?

3.9.2021

Auta iäkäs ulos

Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanja 8.9.–8.10. kutsuu ulkoilemaan tukea tarvitsevan ikäihmisen kanssa.

20.8.2021

Savo-Karjalan kansallispuistoretki

Savo-Karjalan latualue retkeili Hiidenportin kansallispuistossa.

18.8.2021

Elokuiset terveiset Lounais-Suomesta!

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.

17.8.2021

Hämärähommat kutsuvat seikkailemaan pimeään aikaan

Hämärähommat on pimeään kaamosaikaan sijoittuva perheille suunnattu kampanja, jonka aikana kuka tahansa voi järjestää seikkailuja taskulamppujen, heijastimien tai pienten led-valojen avulla.

16.8.2021

Palautetta Tuomo Jantusen kirjoitukseen ”Latukartanon nousu ja (t)uho – osa II”

Leo Hellstenin palaute Tuumat ja tuntumat -kirjoitukseen.

13.8.2021

Tunturit kutsuivat Kymi-Vuoksen latualueen Kiilopäälle!

Retkiviikko kokosi bussilastillisen iloisia retkeläisiä nauttimaan tunturien lumosta.

11.8.2021

Kuukauden ulkoiluteko: Haminaan uusia polkuja

Haminan Ladun yhteistyö kaupungin kanssa on poikinut uusia ulkoilureittejä. Nyt kävelijätkin pääsevät talvella laavulle tulistelemaan.