Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

Suomen Ladun huomionosoitukset

Huomionosoitukset ja kiittäminen ovat tärkeä osa vapaaehtoistoimintaa. Keväällä 2021 jaetaan jälleen useita huomionosoituksia, joiden saajiksi jäsenyhdistykset voivat tehdä ehdotuksia.

Kuukauden ulkoiluteko: Uusi ulkoilupolku Iittiin

Iitin Latu rakensi noin kahdeksan kilometrin pituisen ulkoilupolun Radansuun kylän ympäristöön. Polku on saavuttanut heti kuntalaisten suosion ja tekijöille sataa kiitosta niin, että korvia kuumottaa.

Joulutunnelmissa Lounais-Suomessa

Paljon on peruttu, joulua ei! Katseet suunnataan jo alkuvuoden tapahtumiin.

Aloite järjestön kokoukselle?

Suomen Ladussa jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus tehdä aloitteita järjestön kokouksille. Kevätkokoukseen suunnatut aloitteet tulee jättää tammikuun puoleen väliin mennessä.

15.12.2020

Uutta virtaa toimintaan

Suomenselän Samoilijat johdatti liikunnan harrastajia uusien lajien pariin Suomen Ladun toiminnallisen tuen avulla.

14.12.2020

Uuden puheenjohtajan ensimmäisiä toimia

Vaihtuuko yhdistyksessänne puheenjohtaja? Onko hän ollut mukana toiminnassa ennen? Oheinen muistilista auttaa käyntiin pääsemisessä.

14.12.2020

Saammeko tulla kylään?

Yhdistysvierailut ovat tärkeä osa aluetoimintaa. Lounais-Suomen latualueella on tehty yhdistysvierailuja jo usean vuoden ajan.

8.12.2020

“Hei, meitähän on ympäri Suomea!” - Ulko-Opet ry:n paikallistoimintaa rakentamassa

Suomen Ladun hanketuen ansiosta yhdistyksen toimintaa saatiin kasvatettua ympäri Suomea.

7.12.2020

Tuumat ja tuntumat: Retkiluistelu Suomenkin luonnonjäille

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

4.12.2020

Kajaanin Ladun geojaos tekee menestyksellistä vapaaehtoistyötä

Kajaanin Ladun geokätköilyjaos on upea esimerkki vapaaehtoistyön voimasta. Pari vuotta sitten Kajaanin Latu otti lajivalikoimaansa geokätköilyn ja sitä kautta kajaanilaiset ja kainuulaiset kätköilijät saivat organisaation harrastuksensa tueksi.