Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Uusimmat uutiset

8.5.2023

Suomen Ladun yhdistysaktiivien Facebook-ryhmä

Joko olet liittynyt ryhmään? 

5.5.2023

Yhdistyspolun koulutuksia 15.5., 29.5. ja 12.6.

Tilaisuuksiin voivat osallistua sekä Yhdistyspolun käyttäjät että aiheesta kiinnostuneet yhdistysten luottamushenkilöt.

5.5.2023

Alueellisista koulutuksista eväitä, innostusta ja vertaistukea yhdistyksen toimintaan

Suomen Latu tarjoaa mielenkiintoisia alueellisia koulutuksia yhdistysten toiminnan kehittämiseksi. Näihin kannattaa osallistua useammankin henkilön voimin ja viedä ideoita ja uusia työkaluja oman yhdistyksen toimintaan. Koulutukset ovat maksuttomia.

28.4.2023

Tavoitteena tapahtumien laadun ja määrän lisääminen

Suomen Ladun uuden strategian yhtenä suurena toimenpiteenä on yhdistyksien järjestämien tapahtumien laadun sekä määrän lisääminen ja yhteisenä tavoitteenamme on että “100 jäsenyhdistystä toteuttaa järjestön konseptoimia ulkoilutapahtumia vuosittain”. Tapahtumat ovat loistava väylä esitellä yhdistyksen toimintaa, saada lisää jäseniä ja aktiivisia vapaaehtoisia sekä luoda uusia kontakteja lähialueen muihin toimijoihin.

28.4.2023

Yhdistyksen retki vai valmismatka?

Yhdistyksen jäsenmatkaa koskee erilainen lainsäädäntö kuin kaikille avoimia matkoja.

28.4.2023

Nyt on aika markkinoida yhdistyksen jäsenyyttä!

Kevään myötä käynnistyvät monella paikkakunnalla myös säännölliset ulkoiluryhmät. Kevät onkin loistava aika löytää uusia jäseniä mukaan yhdistyksen toimintaan.

28.4.2023

Kutsu alueesi kansanedustajia Retkelle-päiville

Suomen Latu kutsuu kaikki jäsenyhdistyksensä järjestämään retkiä 10.-11.6. Retkelle-päivien retket ovat hyvä tilaisuus kutsua paikkakuntasi/alueesi kansanedustajia ulkoilemaan. Samalla paikallinen jäsenyhdistyksen toiminta tulee kansanedustajille tutuksi ja voitte kertoa paikkakunnan/alueen tarpeista ulkoilun ja ulkoilun olosuhteiden parantamiseksi. Hyvin useat kansanedustajista ovat kotikuntansa ja/tai hyvinvointialueiden luottamustehtävissä, joten siksikin paikallisten/alueen ulkoilun ja ulkoilun olosuhteista puhuminen heille on tärkeää ja hyödyllistä.

28.4.2023

Nuku yö ulkona -tapahtumailmoittautuminen on nyt auki!

Nuku yö ulkona -kampanja järjestetään jälleen Suomen luonnon päivänä 26.8., jolloin haastamme kaikki suomalaiset nukkumaan yönsä ulkona. Ilmoita yhdistyksesi mukaan ja järjestä oma tapahtuma!

28.4.2023

Kuukauden ulkoiluteko: Pyhäjokiseudun Latu teki talvireitin maastopyöräilijöille Oulaisiin yhdessä Oulaisten kaupungin kanssa

Oulaisissa toimivan Pyhäjokiseudun Ladun ja Oulaisten kaupungin tiiviin yhteistyön tuloksena syntyi uusi ulkoilun olosuhde osana talvireittihanketta. 32 kilometriä pitkä talvireitti palvelee niin maastopyöräilijöitä kuin retkeilijöitä.

23.4.2023

”Yksin hyviä – yhdessä ylivoimaisia”

Suomen Ladun kevätpäivät ja järjestön virallinen kokous pidettiin Varalan urheiluopistossa Tampereella.

Ladataan...