Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Kirsi Uusitalo. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

Suomen Ladun kevätkokousviikonloppua vietetään 22.-24.4. Turun Ruissalossa

Suomen Ladun kevätkokous toteutuu hybridikokouksena. Paikan päällä Turun Ruissalossa ohjelmaa on perjantai-illasta alkaen. Varsinaisen kokouksen lisäksi viikonloppuna on paljon muutakin ohjelmaa, minkä takia kannattaa ilman muuta ilmoittautua mukaan liveosallistujaksi!

LoLan livessä keskusteltiin jokamiehenoikeuksista

Lounais-Suomen latualueella kokeiltiin, miten suora lähetys eli live toimii tärkeän tiedon saattamisessa eteenpäin.

Melontatekniikkaillat

Melontaa harrastavilla yhdistyksillä on mahdollisuus hakea melontatekniikkailtaa oman yhdistyksen melontaosaamisen tueksi.

18.3.2022

Lotta Vuorela odottaa innolla kohtaamisia jäsenyhdistysten kanssa

Suomen Ladun yhdistyspalvelun vastavaksi valittiin lähes 80 hakijan joukosta Lotta Vuorela, jolla on yli 15 vuoden työkokemus eri tehtävistä liikunta- ja järjestötehtävissä.

4.3.2022

Opetus- ja kulttuuriministeriön vuotuiset liikunnan ja urheilun ansioristit ja -mitalit on myönnetty

Suomen Ladun jäsenyhdistysten aktiiveille mitaleja ansioista liikuntakulttuurin ja urheilun parissa.

14.2.2022

#Ulkonakuinlumiukko-kampanja on käynnissä

Luvassa on monipuolisia tapahtumia ja tempauksia ympäri Suomen. Muista osallistua myös kilpailuun Suomen lumiukkoisimmasta kunnasta!

14.2.2022

Lähde mukaan toteuttamaan Retkelle-päiviä kesäkuussa

Suomen Ladun valtakunnallisia Retkelle -päiviä vietetään ensimmäistä kertaa 11.-12.6.2022. Retkelle-päivien tarkoituksena on innostaa suomalaiset retkelle jäsenyhdistyksissä toimivien ohjaajien kanssa.

11.2.2022

Personoituja jäsenesitteitä yhdistyksille

Tilaa yhdistyksellesi maksuton Suomen Ladun ja yhdistyksen yhteistä jäsenyyttä markkinoiva esite.

9.2.2022

Kuukauden ulkoiluteko: Kuopion Pörrönpolulla pääsee kävellen talviseen metsään

Kuopion kaupungin ja Suomen Ladun jäsenyhdistyksen, Puijon Latu ry:n yhteistyöllä rakennettiin noin 800 metrin mittainen Pörrönpolku. Se on käytössä ympäri vuoden, mutta palvelee erityisesti lumiseen aikaan talvikävelyreittinä.

20.1.2022

Uusia työntekijöitä Suomen Ladussa

Suomen Ladun toimistolla on tammikuussa aloittanut neljä uutta työntekijää.