Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

26.4.2021

Raisiossa kutsuttiin päättäjät ruudulle

Raision Rinkka päätyi kokeilemaan virtuaalivälitteistä keskustelua päättäjien kanssa, kun perinteistä kokoontumista ei voitu järjestää.

25.4.2021

Vuoden liikuttajia ovat kunnat

Suomen Ladun kevätkokouksessa huomioitiin merkittäviä ulkoilijoita ja ulkoilutekoja. Vuoden liikuttajaksi valittiin kunnat.

25.4.2021

Tuumat ja tuntumat: Latu mukana inline-rullaluistelun käynnistyessä Suomessa vuonna 1992

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

12.4.2021

Tuumat ja tuntumat: Kuinka Finlandia-talolla edistettiin ulkoilua?

29.3.2021

Harrastamisen Suomen mallin avustushaku lukuvuodelle 2021-2022 on käynnistynyt - haku päättyy 15.4.

Opetus- ja kulttuuriministeriön valmistelemassa Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

29.3.2021

Tuumat ja tuntumat: Akumaja palvelee Paistuntureiden erämaassa

Jaksaa, jaksaa..

Pandemiavuosi on ollut meille kaikille rankka. Nyt on käsillä loppumetrit, jotka on jaksettava puristaa viruksen kukistamiseksi. Nämä muutamat seuraavat kuukaudet on hyvä käyttää tulevien tapahtumien ja viikkotoiminnan suunnitteluun, jotta sitten kun se hetki koittaa, olemme valmiita ulkoiluttamaan suomalaisia ja tukemaan heitä. Yhdessä.

25.3.2021

Kuukauden ulkoiluteko: Tunturikerho Tsietsa otti hoitaakseen kaksi laavua Lapinlahdella

Tunturikerho Tsietsaan kantautui kaikuja, että Metsähallitus etsiskeli ylläpitäjää kahdelle laavulle.

Kävelykipinä-haaste yhdistyksille

Tahko Pihkala -seura haastaa yhdistykset, seurat, kunnat ja yrityksetkin mukaan järjestämään kävelymahdollisuuksia omalla paikkakunnalla.

24.3.2021

Suomen Ladun kevätkokous toteutetaan etänä

Kevätkokous toteutetaan etäyhteyksin 25.4. klo 9 alkaen. Kaikkien on mahdollista seurata kokousta Suomen Ladun Youtube-kanavalla, mutta kokousedustajien tulee ilmoittautua kokoukseen valtakirjakyselyllä.