Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Kirsi Uusitalo. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

26.4.2022

Etsintäkuulutus-kampanja

Etsintäkuulutus-kampanjassa etsitään Suomen Ladun jäsenyhdistyksiin uusia ulkoilun ohjaajia.

26.4.2022

Suomi meloo ja soutaa -päivä 11.6.

Suomen Latu on mukana Melonta- ja Soutuliiton Suomi meloo ja soutaa -päivässä, jonka tarkoitus on houkutella suomalaisia vesille, melomaan ja soutamaan. Tänä vuonna soutamalla ja melomalla voi tehdä myös hyvää. Voit osallistua päivään yksittäisenä melojana tai soutajana tai järjestää omalla paikkakunnallanne tapahtuman.

25.4.2022

Suomen Ladun Kevätpäivät vietettiin Turussa

Suomen Ladun aktiiviset vapaaehtoiset kokoontuivat Turun Ruissaloon 22.-24.4.2022.

23.4.2022

Suomen Ladun Kevätpäivillä palkittiin vuoden jäsenyhdistys ja ansioituneita yhdistysaktiiveja

Huomionosoitukset ja kiittäminen ovat tärkeä osa vapaaehtoistoimintaa. Suomen Latu huomioi kevätpäivillään Turun Ruissalossa yhdistyksiä ja yhdistysaktiiveja, jotka ovat edistäneet merkittävästi ulkoilua ja järjestön tavoitteita.

31.3.2022

Lähde mukaan toteuttamaan Retkelle-päiviä kesäkuussa

Suomen Ladun valtakunnallisia Retkelle -päiviä vietetään ensimmäistä kertaa 11.-12.6.2022. Retkelle-päivien tarkoituksena on innostaa suomalaiset retkelle jäsenyhdistyksissä toimivien ohjaajien kanssa.

31.3.2022

Jäsenmaksujen korotusesitys järjestön kevätkokouksessa vuonna 2022

Suomen Ladun hallitus on yksimielisesti päättänyt esittää järjestön kevätkokoukselle jäsenmaksujen korotuksia. Syynä on saada pidettyä järjestömme tarjoamat palvelut yhdistyksille, jäsenille ja ulkoilijoille samantasoisina myös tulevaisuudessa.

24.3.2022

Kiinnostavia tapahtumia esteettömästä luontoliikunnasta sekä luontoliikunnan apuvälineistä

Tule tutustumaan ja kokeilemaan erilaisia apuvälineitä, joita voidaan käyttää luontoliikunnassa mahdollistaakseen erilaisille erityisryhmille luontoliikunnan harrastamisen.

24.3.2022

Jäsenrekisteristä tulee jäsenpalvelujärjestelmä

Nykyinen jäsenrekisterimme on teknisesti vanhentunut. Uudistusprojektin tavoitteena on jäsenrekisterin käytettävyyden ja toimivuuden parantamisen ohella laajentaa yhdistysten palveluvalikoimaa digitaalisilla viestinnän ja toiminnan järjestämisen työkaluilla osana järjestelmäkokonaisuutta. Otamme käyttöön myös sähköisen jäsenkortin ja sähköisen jäsenmaksulaskutuksen. Yhdistysten sovelluksille tarjotaan avoin sovellusrajapinta.

23.3.2022

Polkujuoksun ja maastopyöräilyn lajikehitysillat nyt haussa!

Haluatteko tukea, ideoita ja uutta virtaa polkujuoksun tai maastopyöräilyn lajitoimintaan? Hae lajin kehitysiltaa yhdistyksellesi/alueellesi.

22.3.2022

Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Koko Suomen yhteistä liikkumisen juhlapäivää, Unelmien liikuntapäivää, vietetään jälleen 10.5. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen päivä, johon kuka tahansa voi osallistua. Tervetuloa mukaan sytyttämään liikunnan kipinää!