Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

18.1.2021

Tuumat ja tuntumat: Suomen tunnetuimman ulkoilukehotuksen synty

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

15.1.2021

Nimitysuutinen: Anniina Iivarinen Suomen Ladun yhdistyspalvelun vastaavaksi

Yhdistyspalvelun vastaavan tehtäviin on valittu Anniina Iivarinen. Anniina aloittaa tehtävässään 22.1.2021.

13.1.2021

Kuukauden ulkoiluteko: Rauman Latu loi elämyksen – hämäräpolun suosio yllätti

Pandemia-aikana perinteinen taskulamppuretki toteutettiin uudella tavalla omatoimiretkenä perheille.

12.1.2021

Toiminnalliset tuet jäsenyhdistyksille

Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat hakea toiminnallista tukea vuonna 2021 uuden lajin/toimintamuodon kokeilemiseen ja kehittämiseen.

4.1.2021

Jäsenmaksulaskut 2021

Vuoden 2021 jäsenmaksulaskut ja jäsenkortit on postitettu.

4.1.2021

Tuumat ja tuntumat: Kun Latu ryhtyi vaatekauppiaaksi

21.12.2020

Tuumat ja tuntumat: Latu kiittää ja kumartaa Samulille

17.12.2020

Ulkona kuin lumiukko -kampanja 17.2.-14.3.

Suomen Latu haastaa jälleen suomalaiset rakentamaan lumiukkoja. Tilaa jäsenyhdistyksen materiaalipaketti 10.1. mennessä.

17.12.2020

Suomen Latu kouluttaa!

Kurkista koulutuskalenteriin. Jäsenyhdistyksille kurssipaikkoja maksutta!

16.12.2020

Askelmerkkejä Suomen Ladun toimintaan

Oletko yhdistyksesi uusi tai vanha luottamushenkilö? Tervetuloa koulutuspäivään, joka antaa peruseväät toimia latuyhdistyk­sen hallituksessa.