Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

Nuku yö ulkona 28.8.2021

Nuku yö ulkona -kampanjaa vietetään jo kuudetta kertaa 28.8.2021. Kiinnostaisiko teitä innostaa ihmisiä retkeilyyn ja luonnossa viihtymiseen? Metsähotellin® tai Nuku yö ulkona -tapahtuman järjestäminen on erinomainen tapa tuoda lähialueen ihmisille yhdistyksen toimintaa tutuksi ja samalla järjestää lämminhenkinen ja innostava tapahtuma luonnossa.

Esittelyssä: Matti Tikkaoja

Juttusarja esittelee Suomen Ladun hallituksen jäseniä. Esittelyvuorossa on Matti Tikkaoja Vaasasta.

21.6.2021

Tuumat ja tuntumat: Laturetkien rinnalle retkiä syksyiseen metsään

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

18.6.2021

Polkujuoksun ja maastopyöräilyn lajikehitysillat nyt haussa!

Haluatteko tukea, ideoita ja uutta virtaa polkujuoksun tai maastopyöräilyn lajitoimintaan? Hae lajin kehitysiltaa yhdistyksellesi/alueellesi.

16.6.2021

Kutsu päättäjä ulos 2021

Suomen Latu kannustaa jäsenyhdistyksiä kutsumaan päättäjät ulos syksyllä 2021. Yhdistys voi pitää tapahtuman omavalintaiseen aikaan syksyn aikana.

7.6.2021

Tuumat ja tuntumat: Nuuksion retkeilyä kehittämässä

28.5.2021

Koronarajoitukset ja suositukset Suomen Ladun tapahtumissa

Koronarajoitusten ja suositusten huomioiminen on tapahtumien järjestäjien vastuulla ja noudatamme paikallisia suosituksia. Jos estettä tapahtumalle ei ole, noudatamme näitä erityisiä hygieniasäännöksiä ja tiedotamme niistä osallistujia ennakkoon ja tapahtumassa.

28.5.2021

Kymi-Vuoksen latualueen kevättapaaminen

Kymi-Vuoksen latuväki kokoontui Kotkaan patikoimaan, maastopyöräilemään ja vaihtamaan kuulumisia latukavereiden kanssa.

25.5.2021

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu – VAPEPA historiasta nykypäivään

Jyväskylän Latu on valtakunnallisesti tarkasteltuna merkittävä toimija Vapepassa. Sen hälytysryhmässä on 120 jäsentä ja jäsenten aktiivisuus on hyvä. Mutta mitä on tapahtunut, miksi Vapepa on perustettu ja kuinka Jyväskylän Latu on ollut mukana toiminnassa koko Vapepan historian ajan tai jopa aikaisemmin?

24.5.2021

Tuumat ja tuntumat: Iisalmi on vesiliikunnan keskus