Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

7.11.2022

Oma muki mukaan -yhteiskuntasitoumus kannustaa kestomukien käyttöön jäsenyhdistysten tapahtumissa

Suomen Ladun vuoden 2023  yhteiskuntasitoumus  toteuttaa Suomen Ladun ilmasto- ja ympäristösuunnitelmaa, joka hyväksyttiin vuonna 2021. Kannustamme jäsenyhdistyksiämme sitoutumaan käytäntöön, että tapahtumissa, joissa on yhdistyksen tarjoilua, osallistuja ohjataan ottamaan oma kestomuki mukaan. Yhteiskuntasitoumuksen tavoitteena on saada vähintään 30 yhdistystä vuoden 2023 aikana mukaan viestimään, toteuttamaan ja  raportoimaan sitoutumisestaan.

2.11.2022

Uusi Yhdistyspolku-jäsenrekisteri on nyt käytössä

Tietoa Suomen Ladun Yhdistyspolku-jäsenrekisterin käyttäjätunnuksista, koulutuksista ja koulutustallenteista, käyttöohjeista ja ohjevideoista sekä aikatauluista.

30.10.2022

Syyskokouksen kuulumisia

Suomen Ladun järjestöväki kokoontui Helsinkiin. Järjestön kokouksessa 30.10.2022 valittiin puheenjohtaja sekä uusia hallituksen jäseniä.

28.10.2022

Suomen Latu kouluttaa!

Kurkista koulutuskalenteriin. Jäsenyhdistyksille kurssipaikkoja maksutta!

27.10.2022

Hae Opintokeskus Siviksen tukea loppuvuodeksi yhdistyksenne kursseihin!

Onko teillä tulossa vielä marras-joulukuussa kursseja, joihin voisitte hyödyntää Opintokeskus Siviksen taloudellista tukea? Suomen Ladun Sivikseltä saamassa tuntikiintiössä on vielä tunteja tarjolla loppuvuodeksi yhdistysten käyttöön.

26.10.2022

Tiistaiteemat alkavat tammikuussa

Tammikuusta 2023 alkaen kuukauden ensimmäisenä tiistai-iltana järjestetään tiistaiteemoja, joissa käsitellään Suomen Ladun ajankohtaisia aiheita.

25.10.2022

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistukea haetaan marraskuussa

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

24.10.2022

Hae mukaan Suomen Ladun toimikuntaan!

Suomen Ladun hallitus on nimennyt kolme toimikuntaa seuraavalle toimikuntakaudelle 2023-2025. Toimikunnat ovat ohjaajuuden toimikunta, järjestötoimikunta ja ulkoilun olosuhteiden toimikunta. Toimikuntiin haetaan avoimella haulla.

14.10.2022

Suomen Ladun jäsenpalvelut uudistuvat

Suomen Ladun jäsenrekisteri uudistuu loppuvuodesta 2022. Järjestelmän käyttöönoton jälkeen jäsen voi tilata sähköisen jäsenmaksulaskun, esittää sähköisen jäsenkortin jäsenetuja käyttäessään sekä päivittää omia tietojaan jäsensivustolla.

7.10.2022

Äänestä vuoden vapaaehtoista!

Kansalaisareena ry on jakanut Vuoden vapaaehtoinen -palkintoa vuodesta 2013. Vuoden vapaaehtoinen -kampanjan tavoitteena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä. Suomen Ladun ehdokkaana on Päivi Pohjola Pöytyältä. Päivi sai Suomen Ladun Vuoden vapaaehtoinen -tunnustuksen keväällä Turussa.