Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

28.5.2021

Kymi-Vuoksen latualueen kevättapaaminen

Kymi-Vuoksen latuväki kokoontui Kotkaan patikoimaan, maastopyöräilemään ja vaihtamaan kuulumisia latukavereiden kanssa.

25.5.2021

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu – VAPEPA historiasta nykypäivään

Jyväskylän Latu on valtakunnallisesti tarkasteltuna merkittävä toimija Vapepassa. Sen hälytysryhmässä on 120 jäsentä ja jäsenten aktiivisuus on hyvä. Mutta mitä on tapahtunut, miksi Vapepa on perustettu ja kuinka Jyväskylän Latu on ollut mukana toiminnassa koko Vapepan historian ajan tai jopa aikaisemmin?

24.5.2021

Tuumat ja tuntumat: Iisalmi on vesiliikunnan keskus

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

20.5.2021

Nuku yö ulkona

Päätapahtumien valmistelut ovat täydessä vauhdissa. Tutustu kampanjasivuilla uusiin kampanjatunnuksiin ja tapahtumajärjestäjän vinkkimateriaaliin!

20.5.2021

Muista Suomen Ladun tarjoamat tuotteet yhdistyksen tapahtumiin

Suomen Latu tarjoaa tapahtumamarkkinointi- ja jäsenhankintamateriaalia jäsenyhdistyksilleen maksutta.

19.5.2021

Hae Suomen Ladun hallitukseen!

Etsimme nyt uusia jäseniä Suomen Ladun hallitukseen Uudenmaan, Hämeen ja Savo-Karjalan latualueilta.

Aloitteet Suomen Ladun syyskokoukselle

Aloitteita voivat hallituksen lisäksi tehdä jäsenyhdistykset, latualueet ja toimikunnat.

Lounais-Suomessa kesäfiiliksellä!

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.

18.5.2021

Seikkailevat perheet -retkikohteet

Onko paikkakunnallanne innostavia retkikohteita, joista haluaisitte kertoa erityisesti perheille? Tällä hetkellä perheet kaipaavat kovasti näitä vinkkejä ja Seikkailevat perheet -hanke haluaa vastata tähän tarpeeseen.

18.5.2021

Syyskuu on Ulkosalla-kuukausi

Järjestä Ulkosalla-tapahtuma syyskuussa. Valmis aineisto helpottaa tapahtuman järjestämistä.