Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

18.5.2021

Seikkailevat perheet -retkikohteet

Onko paikkakunnallanne innostavia retkikohteita, joista haluaisitte kertoa erityisesti perheille? Tällä hetkellä perheet kaipaavat kovasti näitä vinkkejä ja Seikkailevat perheet -hanke haluaa vastata tähän tarpeeseen.

18.5.2021

Syyskuu on Ulkosalla-kuukausi

Järjestä Ulkosalla-tapahtuma syyskuussa. Valmis aineisto helpottaa tapahtuman järjestämistä.

10.5.2021

Tuumat ja tuntumat: Saimaata uitiin yli 500 kilometriä 8-asteisessa vedessä

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

3.5.2021

Kävelykipinä innostaa liikkumaan Maaottelumarssin hengessä

Toukokuussa tulee kuluneeksi 80 vuotta Maaottelumarssista. Tahko Pihkala -seuran ja Suomen Ladun Kävelykipinä-kampanja haastaa kaikki suomalaiset kävelemään 4.–25. toukokuuta.

29.4.2021

Suomen Ladun kuntavaaliteemat

Tutustu Suomen Ladun kuntavaaliteemoihin. Tavoitteenamme on, että vaaleissa saadaan ulkoilun ääni kuuluviin.

Suomen Ladun kevätkokous 2021

Järjestön kokous toteutettiin etänä. Valtakirjan kokoukseen oli palauttanut 94 jäsenyhdistystä, mikä on ennätysmäärä. Yhteensä äänivaltaisia kokousedustajia oli 115.

Aika valmistautua kuntavaaleihin

Ulkoilun määrä on lisääntynyt pandemian johdosta ja sen merkitys kuntalaisten liikuttajana on entistäkin suurempi.

Yhdessä sieniretkelle!

Suomen Latu ja Martat järjestävät sieniviikoilla 30.8.–12.9. sieniretkiä eri puolilla Suomea!

27.4.2021

Nuku yö ulkona - järjestä tapahtuma

Nuku yö ulkona -kampanja järjestetään Suomen luonnonpäivänä 28.8. Suomen Ladun bränditutkimuksen mukaan, jopa miljoona suomalaista on kiinnostunut osallistumaan Nuku yö ulkona -tapahtumaan ja jäsenistä 54%.

27.4.2021

Olen meloja

Olenmeloja-konsepti on osa matalan kynnyksen melonnan kehittämishanketta, jonka tavoitteena on saada kolmen vuoden hankkeen aikana 10 000 uutta melonnan harrastajaa. Kannustamme Suomen Ladun melontaa järjestäviä yhdistyksiä olemaan mukana hankkeessa ja järjestämään mahdollisuuksia melontaharrastuksen aloittamiseen.