Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

13.12.2022

Aloite järjestön kokoukselle?

Suomen Ladussa jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus tehdä aloitteita järjestön kokouksille. Kevätkokoukseen suunnatut aloitteet tulee jättää tammikuun puoleen väliin mennessä.

9.12.2022

Kuukauden ulkoiluteko: Siilin Latu otti kuntalaisten toiveista vaarin ja rakensi talkoilla uusia tulipaikkoja

Pohjoissavolaisessa Siilinjärven kunnassa on hienoja ulkoilureittejä ja paljon mahdollisuuksia erilaiselle ulkoilulle ympäri vuoden, mutta tulipaikkoja on toistaiseksi ollut kuntalaisten mielestä liian vähän. Suomen Ladun jäsenyhdistys Siilin Latu päätti tarttua tulipaikkatoiveisiin ja rakensi suosittujen ulkoilureittien varrelle kaksi uutta tulipaikkaa, joista toinen on esteetön.

25.11.2022

Suomen Latu: Monipuolisen ulkoilun mahdollisuudet on turvattava, kun Helsingin kaupungin virkistysalueista suunnitellaan kansallispuiston osaa

Helsingin kaupunki omistaa Espoossa ja Vihdissä useita virkistysalueita. Helsingin kaupunki ja Metsähallitus selvittävät parhaillaan mahdollisuuksia liittää nämä alueet osaksi Nuuksion kansallispuistoa. Ennen kuin asiaa viedään eteenpäin, on selvitettävä ja otettava huomioon monia asioita, huomauttaa Suomen Latu tiedotteessaan.

24.11.2022

Yhdistyspalvelut-sivusto uudistuu

Uusi Yhdistyspolku tuo muutoksia myös Yhdistyspalvelut-sivustolle.

18.11.2022

Ovatko jäsentietosi ajan tasalla?

Henkilöjäsen, perhejäsen vai rinnakkaisjäsen? Nyt on aika päivittää jäsenlaji- tai jäsenyhdistystiedot vuodelle 2023. Ilmoita muutoksista jäsenpalveluun 9.12. mennessä.

16.11.2022

Suomen Latu julkaissut eduskuntavaalitavoitteensa

Suomen Latu edistää tavoitteitaan eduskuntavaalien lisäksi vaalien jälkeen hallitusohjelmaan vaikuttaen. Eduskuntavaalit järjestetään 2.4.2023.

15.11.2022

Vuoden 2023 jäsenmaksujen ilmoittaminen

Yhdistysten vuoden 2023 jäsenmaksut ilmoitetaan Yhdistyspolun eli uuden jäsenpalvelujärjestelmän kautta.

15.11.2022

Yhdistyspolun koulutukset

Yhdistyspolun käyttäjätunnukset hakeneille järjestetään tukiklinikoita maanantaisin.

11.11.2022

Näin teet yhdistyksellesi hyvän toimintasuunnitelman

Yhdistyksen hallitus valmistelee joka vuosi toimintasuunnitelman ja talousarvion. Olemme koonneet vinkkejä ja mallipohjia suunnittelun tueksi.

11.11.2022

Uuden puheenjohtajan ensimmäisiä toimia

Vaihtuuko yhdistyksessänne puheenjohtaja? Oheinen muistilista auttaa käyntiin pääsemisessä.