Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

15.2.2021

Tuumat ja tuntumat: Vaikeuksia pelkäävät älkööt vaivautuko – osa I

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

11.2.2021

Huhtikuun kuntavaalit - 4 näppärää tapaa vaikuttaa

Tutustu Suomen Ladun kuntavaaliteemoihin. Tavoitteenamme on, että vaaleissa saadaan ulkoilun ääni kuuluviin.

5.2.2021

Yhdistyksen lumikenkäily tutuksi -kurssi

Koko Suomessa on nyt mitä parhaimmat olosuhteet lumikenkäilyyn ja Suomen Ladun jäsenistä 30 % olisi kiinnostunut osallistumaan jäsenyhdistyksen järjestämään lumikenkäilytoimintaan.

1.2.2021

Tuumat ja tuntumat: Lumipainit päättyivät kylkiluiden murtumiin

26.1.2021

Koronarajoitukset ja suositukset Suomen Ladun tapahtumissa

Koronarajoitusten ja suositusten huomioiminen on tapahtumien järjestäjien vastuulla ja noudatamme paikallisia suosituksia. Jos estettä tapahtumalle ei ole, noudatamme näitä erityisiä hygieniasäännöksiä ja tiedotamme niistä osallistujia ennakkoon ja tapahtumassa.

25.1.2021

Metsämörritoiminta tutuksi -webinaari

Aloittaisitteko metsämörritoiminnan yhdistyksessänne? Järjestämme 16.2.2021 webinaarin, jossa kerromme mitä metsämörritoiminta on ja kuinka sitä käytännössä toteutetaan latuyhdistyksissä.

21.1.2021

Kolme Metsähotellia nousevat Kannonkoskelle, Kiilopäälle ja Nurmijärvelle

Tänä vuonna Nuku yö ulkona -kampanjan kolme päätapahtumaa eli isoa Metsähotellia nousevat yhdeksi yöksi Kannonkoskelle, Kiilopäälle ja Nurmijärvelle 28. elokuuta.

20.1.2021

Kävelykipinä-tapahtumat toukokuussa

Jo yli 40 Suomen Ladun jäsenyhdistystä on järjestämässä kävelytapahtuman toukokuussa 2021. Lähteekö myös teidän yhdistyksenne mukaan?

19.1.2021

Personoituja jäsenesitteitä yhdistyksille

Tilaa yhdistyksellesi maksuton Suomen Ladun ja yhdistyksen yhteistä jäsenyyttä markkinoiva esite.

18.1.2021

Raimo "Rami" Saarisen terveiset hallituskauden päättyessä

Rami toimi Suomen Ladun hallituksessa kuusi vuotta, ja niistä viisi vuotta varapuheenjohtajana.