Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Uusimmat uutiset

14.9.2023

Vuoden innostaja on Suomen Ladun ulkoilulähettiläs Miikka Kallio

Suomen Latu jakaa vuosittain huomionosoituksia aktiivisille vapaaehtoisille. Järjestön kevätkokouksen yhteydessä palkittiin Vuoden nuori latulainen, Vuoden ulkoilija, Perheliikunnan edistäjä ja Vuoden liikuttaja. Nyt Suomen Latu on myöntänyt Vuoden innostajan palkinnon Miikka Kalliolle.

11.9.2023

Yhdistysten jäsenhankinnan kesähaasteen tavoitteeseen ylsi 15 jäsenyhdistystä!

Suomen Latu haastoi kaikki jäsenyhdistykset hankkimaan uusia jäseniä kesäkampanjassa 15.6.–31.8.2023 välisenä aikana. Jäsenyhdistyksistä 15 saavutti tavoitteen, ja yhdistykset palkitaan Scandinavian Outdoorin lahjakorteilla.

11.9.2023

Ovatko jäsentietosi ajan tasalla?

Henkilöjäsen, perhejäsen vai rinnakkaisjäsen? Vaihto toiseen yhdistykseen? Nyt on aika päivittää jäsenlaji- tai jäsenyhdistystiedot vuodelle 2024.

7.9.2023

Oona Järvinen aloitti työt Talviuintihankkeen asiantuntijana

Talviuintihankkeessa kannustetaan ja tuetaan toiminnassa olevia talviuintipaikkoja uudistumaan sekä selvitetään uusien talviuintipaikkojen malleja.

6.9.2023

Syksyn aluekokoukset

Aluekokoukset kokoavat latualueen yhdistykset tapaamaan toisiaan ja kokousasioiden lisäksi viettämään aikaa yhdessä.

28.8.2023

Nyt on oikea aika hakea Leader-rahoitusta ulkoilun olosuhteiden kehittämiseen

Onko yhdistyksen latumaja peruskorjauksen tarpeessa? Oletteko miettineet vaellusreitistön laajentamista, vaatiiko laavu uuden kuivakäymälän tai onko yhdistyksen latuhöylä matkansa päässä? Jos vastasit kyllä – nyt on oikea aika hakea Leader-rahoitusta! 

24.8.2023

Liikunnalliset tarinaillat jatkuvat syksyllä 2023

Suomen Ladun emeritus toiminnanjohtaja, liikuntaneuvos Tuomo Jantunen jatkaa tänä syksynä suosittujen tarinailtojen järjestämistä kahdeksalla eri paikkakunnalla.

9.8.2023

Hyvinvointia ulkoilusta -hanke

Hyvinvointia ulkoilusta -hanke liikuttaa noin +65-vuotiaita yhteisöllisen ja matalan kynnyksen ulkoilutoiminnan avulla.

7.8.2023

Ilmoittaudu Vapaaehtoisjohtaja-koulutukseen!

11.9.2023 alkavassa Vapaaehtoisjohtaja-verkkokoulutuksessa käsitellään vapaaehtoisten ohjaamista ja tukemista.

7.8.2023

Oma muki mukaan -kampanjan loppurutistus alkaa

Suomen Latu on antanut yhteiskuntasitoumuksen, jossa tavoitteena on saada vähintään 30 yhdistystä vuoden 2023 aikana mukaan viestimään, toteuttamaan ja raportoimaan sitoutumisesta Oma muki mukaan -kampanjaan. Kannustamme jäsenyhdistyksiämme sitoutumaan käytäntöön, että tapahtumissa, joissa on yhdistyksen tarjoilua, osallistuja ohjataan ottamaan oma kestomuki mukaan. Mainio mahdollisuus tähän toteutukseen on esimerkiksi Nuku yö ulkona -tapahtuman yhteydessä.

Ladataan...