Uusimmat uutiset

29.1.2020

Rakastu Retkeilyyn -kurssit latuyhdistyksissä

Suomen Latu on tehnyt latuyhdistysten käyttöön aloitteleville retkeilijöille suunnatun käytännön kurssin retkeilytaitojen perusteiden oppimiseen.

Kiilopäälle töihin?

Suomen Latu Kiilopää on myös upea työpaikka.

24.1.2020

Ulkona kuin lumiukko -kampanja alkaa 1.2.

Yli 70 jäsenyhdistystä ja 130 päiväkotia ja koulua ympäri Suomen ovat järjestämässä Ulkona kuin lumiukko -tapahtumia.

Osallistu-tiimi esittäytyy

Osallistu-tiimi vastaa Suomen Ladussa järjestö-, jäsenyhdistys- ja jäsenasioista sekä talous- ja hallintoasioista.

Askelmerkkejä ohjaamiseen -koulutus alueelle

Koulutus antaa uusia ideoita ohjaamiseen ja perehtyy ohjaajan taitoihin.

Lajikehitysillat latualueille

Suomen Latu tarjoaa latualueille vuoden 2020 aikana lajikehitysiltoja frisbeegolfissa, maastopyöräilyssä ja polkujuoksussa.

Työryhmien uusi kausi starttasi yhteistapaamisella

Suomen Ladun työryhmät aloittivat kolmivuotiskautensa yhteisellä päivällä Vantaan tiedekeskus Heurekassa tammikuun puolivälissä.

21.1.2020

Luontoparkour innostaa lapsia ulos leikkimään ja liikkumaan

Vigu rf sai toiminnallista tukea Suomen Ladulta luontoparkourin toeuttamiseen.

20.1.2020

Hae Opintokeskus Siviksestä tukea yhdistyksenne kursseihin!

Yhdistykset voivat nyt hakea Opintokeskus Sivikseltä taloudellista tukea vuoden 2020 kurssien järjestämiseen.

20.1.2020

Talviuinnin SM-kilpailut

Ilmoittaudu talviuinnin SM-kisoihin ja hae vuoden 2022 talviuinnin SM-kilpailuja!