Uusimmat uutiset

11.10.2019

Tuumat ja tuntumat: Leijonia vai panttereita?

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Tällä palstalla julkaistiin ajankohtaisia Suomen Ladun tapahtumia ja sattumuksia. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus saada vielä tutustua sellaiseen ”Ladun Runsaudensarveen”, josta ei ole aikaisemmin ollut lainkaan tietoa. Näitä uusia Tuumia ja tuntumia on luvassa kahdelle vuodelle 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko. Hämmästelemme Ladun monipuolista toimintaa ja tapahtumia.

11.10.2019

Edustus järjestön kokouksessa

Suomen Ladun toimistolle on esitetty useita kysymyksiä järjestön kokouksen edustajiin ja puheenjohtajan valintaan liittyen. Tähän on koottu keskeiset tiedot edustuksesta ja puheenjohtajan valinnasta.

9.10.2019

Kirre Palmi on valmisteluraadin ehdokas puheenjohtajaksi

Suomen Ladun puheenjohtajan valintaa valmisteleva raati on nimennyt ehdokkaansa.

7.10.2019

Tietojen ilmoittaminen tulorekisteriin koskee myös yhdistyksiä

Kansallinen tulorekisteri otettiin käyttöön 1.1.2019. Tulorekisteriin ilmoitetaan tiedot palkoista ja ansiotuloista. Vuodesta 2020 alkaen ilmoitetaan myös eläke- ja etuustiedot.

4.10.2019

Suomen Ladun puheenjohtajaehdokkaat julkistettu

Valintaraati on perannut läpi hakemukset ja valinnut jatkoon neljä erinomaista ehdokasta.

3.10.2019

Vuoden vapaaehtoinen -äänestys on alkanut

Joensuun Ladun Marjatta Partanen on ehdolla Vuoden vapaaehtoiseksi. Käy antamassa äänesi Marjatalle!

30.9.2019

Tuumat ja tuntumat: Kaikki kaupunkien keskustaan – mutta kuinka keskelle?

25.9.2019

Ilmoittaudu talviuinnin SM-kilpailuihin!

Talviuinnin SM-kilpailut järjestetään Joensuun kaupungin sydämessä, Ilosaaressa 7.-9.2.2020. Ilmoittautuminen kisoihin aukeaa 2.10.

24.9.2019

Tilaa tapahtumamarkkinoinnin maksuttomat materiaalit yhdistyksellesi!

Yhdistysten tilattavissa flagit, esitetelineet ja julistesetit.

23.9.2019

Järjestön syyskokous Rokualla

Suomen Ladun syyskokous pidetään Pohjois-Pohjanmaalla Rokua Health Spassa 26.-27.10. Varsinaisessa kokouksessa sunnuntaina hyväksytään Suomen Ladun toimintasuunnitelma ja talousarvio 2020 sekä valitaan uusi puheenjohtaja.