Uusimmat uutiset

30.10.2019

Kutsu päättäjä ulos -kampanjan palautekysely on nyt auki!

Vastausaikaa on 20.11. asti.

30.10.2019

Lumiukot ja Änkkärit tulevat taas!

Vuonna 2019 Ulkona kuin lumiukko -kampanjan tavoite täyttyi ja saimme lumiukkolaskuriin yli 10 000 lumiukkoa! Pistetäänkö vuonna 2020 vielä paremmaksi? Kampanja-aika on 1.2.-8.3.2020.

Auranmaan Latu ja Polku hankki riksapyörän

Riksapyörän hankinta onnistui Kunnossa kaiken ikää-hanketuella sekä ulkopuolisten rahoittajien avulla.

28.10.2019

Suomen Latu edistää ulkoilua myös hankkeiden avulla

Suomen Ladulla on käynnissä neljä järjestön strategiaa ja tärkeitä luontoliikunnan teemoja tukevaa hanketta. Hankkeet keskittyvät erityisesti lasten, nuorten ja perheiden ulkoilun edistämiseen. Hankkeiden kesto on 2,5-3 vuotta ja niillä on oma erillinen rahoitus, Opetus- ja kulttuuriministeriön, STEA:n tai EU-rahoitus.

Karkkilan Ladun Pimeän Patikka keräsi ennätysmäärän osallistujia

Yleisömenestyksen taustalla on tehokas markkinointi.

28.10.2019

Tuumat ja tuntumat: Ryhtiä suomalaiset!

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Tällä palstalla julkaistiin ajankohtaisia Suomen Ladun tapahtumia ja sattumuksia. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus saada vielä tutustua sellaiseen ”Ladun Runsaudensarveen”, josta ei ole aikaisemmin ollut lainkaan tietoa. Näitä uusia Tuumia ja tuntumia on luvassa kahdelle vuodelle 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko. Hämmästelemme Ladun monipuolista toimintaa ja tapahtumia.

27.10.2019

Suomen Ladun uusi puheenjohtaja on Kirre Palmi

Suomen Ladun syyskokous äänesti tänään Rokualla uudeksi puheenjohtajakseen Kirre Palmin. Samalla Palmista tulee järjestön historian ensimmäinen naispuheenjohtaja.

22.10.2019

Valtakunnalliset kampanjat 2020

Suomen Ladun valtakunnalliset kampanjat vuonna 2020 ovat Ulkona kuin lumiukko ja Nuku yö ulkona. Tule mukaan toteuttamaan!

22.10.2019

Hae vuoden 2020 kiertuetapahtumaa paikkakunnallesi

Hae ensi vuoden kiertuetapahtumia yhdistyksenne paikkakunnalle viimeistään 10.12! Kiertuetapahtumat ovat loistava tapa innostaa ihmisiä ulkoilemaan ja saada yhdistykseen uudenlaista toimintaa!

14.10.2019

Kuukauden ulkoiluteko: Alavudella upeat kosteikot ja retkeilyrakenteet liikuttavat ulkoilijoita

Alavuden järven ja sen ravinnekuormaa vähentämään rakennettujen kosteikkojen ympärille on tehty monipuolinen, virkistyskäyttöä palveleva kokonaisuus.