Uusimmat uutiset

25.11.2019

Talviuinnin SM 2022 järjestäjää haetaan

Suomen Latu hakee järjestäjää vuoden 2022 talviuinnin SM-kilpailuille. Kilpailut järjestetään kyseisen vuoden tammi-maaliskuussa.

25.11.2019

Tuumat ja tuntumat: Latukartanon nousu ja (t)uho – osa I

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Tällä palstalla julkaistiin ajankohtaisia Suomen Ladun tapahtumia ja sattumuksia. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus saada vielä tutustua sellaiseen ”Ladun Runsaudensarveen”, josta ei ole aikaisemmin ollut lainkaan tietoa. Näitä uusia Tuumia ja tuntumia on luvassa kahdelle vuodelle 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko. Hämmästelemme Ladun monipuolista toimintaa ja tapahtumia.

Alavuden Pahajoella vietettiin linnunpönttöpuiston avajaisia

Linnunpönttöpuisto syntyi yhteistyössä Kirkkomännikön koulun oppilaiden kanssa.

Hae seuratoiminnan kehittämistukea!

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuki lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien lisäämiseen ja perheliikuntaan on nyt haettavissa.

8.11.2019

Kurssit 2020

Suomen Latu kouluttaa! Kurkista koulutuskalenteriin.

8.11.2019

Tuumat ja tuntumat: Lapset luonnossa kotonaan

5.11.2019

Hae mukaan Suomen Ladun työryhmiin 27.11. mennessä!

Haluatko jakaa ideoitasi, ajatuksiasi ja kokemustasi? Työryhmät ovat erinomainen tapa osallistua Suomen Ladun työhön omalla osaamisellasi.

31.10.2019

Historiallisia hetkiä Rokualla

Suomen Ladun jäsenyhdistykset kokoontuivat syyspäiville ja järjestön syyskokoukseen 26.-27.10. Rokualle.

30.10.2019

Toimintasuunnitelma 2020

Järjestön kokouksessa Rokualla hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020.

30.10.2019

Marrasterveiset Lounais-Suomesta

Ajankohtaisia kuulumisia Lounais-Suomen latualueelta.