Uusimmat uutiset

27.4.2020

Kun yhdistykset etäkokouksiin digiloikkasivat

Poikkeusolojen takia perinteisten kokousten vaihtoehdoksi on tullut etäkokoustaminen erilaisia virtuaalisia ratkaisuja käyttäen.

27.4.2020

Tuumat ja tuntumat: Tahko Elimäelle pyöräilemään 92-vuotiaana

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

26.4.2020

Kevätkokous: Koira on Vuoden liikuttaja

Suomen Latu on palkinnut Vuoden liikuttaja -tunnustuksella koiran, tuon ihmisen parhaan ystävän. Suomen Ladun kevätkokouksessa palkittiin myös ulkoilun saralla ansioituneita ihmisiä.

21.4.2020

Suomen Ladun kevätkokous 2020

Suomen Latu toteuttaa kevätkokouksen ensimmäistä kertaa etäyhteyksin.

17.4.2020

Kohti kevätkokousta

Suomen Latu aikoo toteuttaa oman kevätkokouksensa etäyhteyksin ensi viikolla. Järjestelyjä on tehty jo viikkojen ajan ja mietitty tekniikkaa ja koulutettu jäsenyhdistysten aktiiveja etäkokoussovelluksen käyttöön.

15.4.2020

Suomen Ladussa osa-aikaisia lomautuksia – Palvelemme rajoitetuin aukioloajoin

Koronapandemian vuoksi Suomen Latu on joutunut lomauttamaan henkilökuntaansa osa-aikaisesti. Tämän johdosta palvelemme rajoitetuin aukioloajoin 15.4.-31.5. välisenä aikana.

9.4.2020

Tuumat ja tuntumat: Salamapallosta uusin pallopeli Suomeen ja maailmalle

8.4.2020

Ikäinstituutin jumppaohjeita ja mielitreenejä iäkkäille

Koronaviruksen ehkäisytoimet ovat sulkeneet karanteeniin 844 000 yli 70-vuotiasta. He pysyvät hyvässä kunnossa kuntoilemalla ja vahvistamalla mielen voimavaroja päivittäin. Myös yhteyksiä toisiin ihmisiin pitää muistaa vaalia.

8.4.2020

Googlen pilvipalvelut yhdistyksille

Pilvipalveluiden käyttöön ottaminen voi olla haastavaa nopealla aikataululla, mutta tulevaisuuden kannalta on hyvä alkaa miettimään oman yhdistyksen tiedostojen ja työskentelyn siirtämistä pilveen.

6.4.2020

Fillaripäiväkirja

Jaska Halttunen tekee luontoelokuvia pyöräretkillä pitkin poikin Suomen maata.