Uusimmat uutiset

18.12.2019

Joulutoivotus Lounais-Suomesta

Katseet suunnataan jo tulevaan vuoteen ja alkuvuoden tapahtumiin.

Hae Nuku yö ulkona -päätapahtumaa 1.1. mennessä

Haemme neljää päätapahtumaa 29.8. järjestettävälle Nuku yö ulkona -kampanjalle. Uudellemaalle haemme vähintään 400 hengen Metsähotellia®, muualle Suomeen vähintään 200 hengen Metsähotelleja®.

Jouluinen tervehdys Savo-Karjalasta

Joulunalustunnelmia ja nostoja tulevan vuoden toiminnasta ja tapahtumista.

17.12.2019

Ulkona kuin lumiukko -kampanja 1.2.-8.3.

Lumiukkojen rakentaminen on jo oven takana! Olethan tilannut yhdistykselle materiaalipaketin?

Ajankohtaisia uutisia talviuinnista

Ilmoittaudu talviuinnin SM-kisoihin, hae vuoden 2022 talviuinnin SM-kilpailuja tai ehdota parasta talviuintipaikkaa!

Lajikehitysillat latualueille

Suomen Latu tarjoaa latualueille vuoden 2020 aikana lajikehitysiltoja frisbeegolfissa, maastopyöräilyssä ja polkujuoksussa.

Luottamushenkilöiden koulutuspäivät 2020

Oletko yhdistyksesi uusi tai vanha luottamushenkilö? Tervetuloa koulutuspäivään, jossa saat runsaasti tietoa Suomen Ladun toiminnasta ja palveluista.

13.12.2019

Uuden puheenjohtajan ensimmäisiä toimia

Vaihtuuko yhdistyksessänne puheenjohtaja? Onko hän ollut mukana toiminnassa ennen? Oheinen muistilista auttaa käyntiin pääsemisessä.

Ikäinstituutin liikunnan ja mielen hyvinvoinnin ajankohtaisia asioita

Tutustu maksuttomiin koulutuksiin ja hyödynnä uusia materiaaleja.

9.12.2019

Tuumat ja tuntumat: Latukartanon nousu ja (t)uho – osa II

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.