Uusimmat uutiset

20.1.2020

Hae Opintokeskus Siviksestä tukea yhdistyksenne kursseihin!

Yhdistykset voivat nyt hakea Opintokeskus Sivikseltä taloudellista tukea vuoden 2020 kurssien järjestämiseen.

20.1.2020

Talviuinnin SM-kilpailut

Ilmoittaudu talviuinnin SM-kisoihin ja hae vuoden 2022 talviuinnin SM-kilpailuja!

17.1.2020

Tuumat ja tuntumat: Helsingin rautatieaseman valtaus oli yksi erikoisimmista tempauksista

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

10.1.2020

Suomen Ladun ja Sydänliiton yhteistyö jatkuu myös tänä vuonna

Tapahtumavinkit-esite kokoaa yhteen vuoden 2020 yhteistyökampanjan.

6.1.2020

Tuumat ja tuntumat: Kiilopäälle laskettelukeskus?

6.1.2020

Suomen Ladun ja jäsenyhdistysten tapaturmavakuutus

Tutustu vuoden 2020 vakuutusehtoihin.

20.12.2019

Tuumat ja tuntumat: Ulkoilun asiantuntija Esko Palmio Ladun rakentajana

Vuoden jäsenyhdistyksen valinta

Suomen Latu palkitsee vuosittain yhden esimerkillisesti toimineen jäsenyhdistyksensä Jaakko Paavela -stipendillä, joka luovutetaan Suomen Ladun kevätkokouksessa huhtikuussa 2020.

Etsintäkuulutus!

Seikkailevat perheet -toimintaan etsitään innokkaita yhdistyksiä ja seikkailukummeja!

18.12.2019

Kuukauden ulkoiluteko: Nurmijärven uusi talviuintipaikka löytyi päättäväisellä etsimisellä

Talviuinti on kovassa nosteessa Nurmijärvellä. Toiminnan jatkuminen oli kuitenkin vaakalaudalla, kun vanha uintipaikka menetettiin. Katkolla olivat avannon lisäksi myös saunatilat. Yhteistyöllä löytyi kuitenkin uusi ranta ja nyt Nurmijärven Latu ja Polku ry:n ylläpitämällä uudella talviuintipaikalla käy kerralla jopa toistasataa uimaria.