Uusimmat uutiset

17.4.2020

Kohti kevätkokousta

Suomen Latu aikoo toteuttaa oman kevätkokouksensa etäyhteyksin ensi viikolla. Järjestelyjä on tehty jo viikkojen ajan ja mietitty tekniikkaa ja koulutettu jäsenyhdistysten aktiiveja etäkokoussovelluksen käyttöön.

15.4.2020

Suomen Ladussa osa-aikaisia lomautuksia – Palvelemme rajoitetuin aukioloajoin

Koronapandemian vuoksi Suomen Latu on joutunut lomauttamaan henkilökuntaansa osa-aikaisesti. Tämän johdosta palvelemme rajoitetuin aukioloajoin 15.4.-31.5. välisenä aikana.

9.4.2020

Tuumat ja tuntumat: Salamapallosta uusin pallopeli Suomeen ja maailmalle

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

8.4.2020

Ikäinstituutin jumppaohjeita ja mielitreenejä iäkkäille

Koronaviruksen ehkäisytoimet ovat sulkeneet karanteeniin 844 000 yli 70-vuotiasta. He pysyvät hyvässä kunnossa kuntoilemalla ja vahvistamalla mielen voimavaroja päivittäin. Myös yhteyksiä toisiin ihmisiin pitää muistaa vaalia.

8.4.2020

Googlen pilvipalvelut yhdistyksille

Pilvipalveluiden käyttöön ottaminen voi olla haastavaa nopealla aikataululla, mutta tulevaisuuden kannalta on hyvä alkaa miettimään oman yhdistyksen tiedostojen ja työskentelyn siirtämistä pilveen.

6.4.2020

Fillaripäiväkirja

Jaska Halttunen tekee luontoelokuvia pyöräretkillä pitkin poikin Suomen maata.

27.3.2020

Korona-uutiset yhdistyksille kootusti

Täältä löydät linkit Suomen Ladun julkaisemiin uutisiin koronaan liittyen.

26.3.2020

Apua koronaepidemian hidastamiseen ulkoilun etiketillä

Toivomme, että yhdistyksesi tarjoaa juttua paikallislehteen.

26.3.2020

Kuukauden ulkoiluteko: Suonenjoen Lintharjulle hieno maastopyöräilyreitistö

Suonenjoki aikoo nostaa profiiliaan muunakin kuin mansikkapitäjänä. Maastopyöräilystä ja etenkin suunnitteilla olevasta maastopyöräilyreitistöstä on tarkoitus saada uusi vetonaula, joka houkuttelisi niin paikallisia kuin muualtakin tulevia pyöräilemään Suonenjoen ja kuvankauniin Lintharjun maisemiin.

25.3.2020

Esittelyssä: Henri Kekkonen

Juttusarja esittelee Suomen Ladun hallituksen jäseniä. Esittelyvuorossa on Henri Kekkonen Lappeenrannasta.