Uusimmat uutiset

13.3.2020

Suomen Latu mukana ehkäisemässä koronaviruksen aiheuttamaa epidemiaa

Kaikki Suomen Ladun yleisötapahtumat, koulutukset ja kokoukset muutetaan etätapahtumiksi, siirretään tai perutaan.

13.3.2020

Tuumat ja tuntumat: Neuvostoliitto voitti hiihtokilpailut nootteja lähettämällä

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

4.3.2020

Suomen Latu Oittaan toiminta päättyy huhtikuun lopussa

Suomen Ladun vuokraamo- ja liikuntapalvelutoiminta päättyvät Oittaalla 30.4.2020.

28.2.2020

Tuumat ja tuntumat: Lumiveistoksille ennätysmäärä näkyvyyttä James Bondin avulla

27.2.2020

Opetus- ja kulttuuriministeriön vuotuiset liikunnan ja urheilun ansioristit ja -mitalit on myönnetty

Suomen Ladun jäsenyhdistysten aktiiveille mitaleja ansioista liikuntakulttuurin ja urheilun parissa.

Tutustu polkujuoksuun ja sauvakävelyyn

Tapahtumia järjestetään huhti-toukokuussa eri puolilla Suomea.

Esittelyssä: Kirre Palmi

Juttusarja esittelee Suomen Ladun hallituksen jäseniä. Esittelyvuorossa on uusi puheenjohtaja Kirre Palmi.

Hallituksen kausi käynnistyi Tampereella

Suomen Ladun hallitus kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa uuden puheenjohtajan Kirre Palmin johdolla.

Personoituja jäsenesitteitä yhdistyksille

Tilaa yhdistyksellesi maksuton Suomen Ladun ja yhdistyksen yhteistä jäsenyyttä markkinoiva esite.

25.2.2020

Tahkon Turpakäräjät Kadettikoululla

40. Tahkon Turpakäräjät pidetään 17.3. Santahaminassa.