Uusimmat uutiset

6.1.2020

Suomen Ladun ja jäsenyhdistysten tapaturmavakuutus

Tutustu vuoden 2020 vakuutusehtoihin.

20.12.2019

Tuumat ja tuntumat: Ulkoilun asiantuntija Esko Palmio Ladun rakentajana

Tuumat ja tuntumat oli Suomen Ladun ex-toiminnanjohtaja Tuomo Jantusen palsta Latu ja Polku -lehdessä kesäkuusta 1989 tammikuuhun 2006. Näitä tietoiskuja tuli jäsenistön luettavaksi kaikkiaan 132 kpl. Nyt meillä on mahdollisuus lukea vielä sellaisia tarinoita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu. Näitä on 52 kpl eli uusi historiallinen tarina joka toinen viikko kahden vuoden ajan.

Vuoden jäsenyhdistyksen valinta

Suomen Latu palkitsee vuosittain yhden esimerkillisesti toimineen jäsenyhdistyksensä Jaakko Paavela -stipendillä, joka luovutetaan Suomen Ladun kevätkokouksessa huhtikuussa 2020.

Etsintäkuulutus!

Seikkailevat perheet -toimintaan etsitään innokkaita yhdistyksiä ja seikkailukummeja!

18.12.2019

Kuukauden ulkoiluteko: Nurmijärven uusi talviuintipaikka löytyi päättäväisellä etsimisellä

Talviuinti on kovassa nosteessa Nurmijärvellä. Toiminnan jatkuminen oli kuitenkin vaakalaudalla, kun vanha uintipaikka menetettiin. Katkolla olivat avannon lisäksi myös saunatilat. Yhteistyöllä löytyi kuitenkin uusi ranta ja nyt Nurmijärven Latu ja Polku ry:n ylläpitämällä uudella talviuintipaikalla käy kerralla jopa toistasataa uimaria.

Joulutoivotus Lounais-Suomesta

Katseet suunnataan jo tulevaan vuoteen ja alkuvuoden tapahtumiin.

Hae Nuku yö ulkona -päätapahtumaa 1.1. mennessä

Haemme neljää päätapahtumaa 29.8. järjestettävälle Nuku yö ulkona -kampanjalle. Uudellemaalle haemme vähintään 400 hengen Metsähotellia®, muualle Suomeen vähintään 200 hengen Metsähotelleja®.

Jouluinen tervehdys Savo-Karjalasta

Joulunalustunnelmia ja nostoja tulevan vuoden toiminnasta ja tapahtumista.

17.12.2019

Ulkona kuin lumiukko -kampanja 1.2.-8.3.

Lumiukkojen rakentaminen on jo oven takana! Olethan tilannut yhdistykselle materiaalipaketin?

16.12.2019

Ajankohtaisia uutisia talviuinnista

Ilmoittaudu talviuinnin SM-kisoihin, hae vuoden 2022 talviuinnin SM-kilpailuja tai ehdota parasta talviuintipaikkaa!