Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

19.2.2021

Suomen Ladun kevätkokous toteutuu etänä

Rajoitusten vuoksi hybridikokous päätettiin vaihtaa etäkokoukseksi ja suunnitelma tavata Ruissalossa siirtyy vuodella.

17.2.2021

Unelmien liikuntapäivä tulee taas!

Ilmoittaudu mukaan järjestämään perheiden iltapalaretki Unelmien liikuntapäivänä toukokuussa. Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta sopivimman tavan olla mukana.

17.2.2021

Lastentoiminnan ja perheliikunnan webinaarit maaliskuussa

Tule mukaan Muumien ulkoilukoulut tutuksi -webinaariin 9.3. ja Liikkuva perhe -webinaariin 16.3.

Ulkona kuin lumiukko -kampanja on käynnissä 14.3. asti

Hiihtolomaviikkojen ympärille tänä vuonna ajoitettu kampanja kannustaa jo neljännen kerran suomalaiset rakentamaan 10 000 lumiukkoa ja merkitsemään ne laskuriin.

17.2.2021

Aika päivittää tiedot yhdistyspalveluun!

Hyvin täytetty ja ylläpidetty yhdistyskortti on tärkeä viestintäkanava jokaiselle yhdistykselle.

Toimintakysely 2020

Suomen Ladun toimintakyselyyn vastasi joulu-tammikuussa yhteensä 145 jäsenyhdistystä. Vastauksissa korostuu poikkeusvuosi ja tulosten vertaaminen aikaisempiin vuosiin on vaikeaa, koska mennyt vuosi oli hyvin poikkeuksellinen kaikkiin aikaisempiin vuosiin verrattuna.

Suomen Ladun alueelliset lajikehitysillat

Vuoden 2021 aikana järjestämme alueellisia lajikehitysiltoja polkujuoksussa ja maastopyöräilyssä.

Askelmerkkejä Suomen Ladun toimintaan

Askelmerkkejä Suomen Ladun toimintaan -verkkokoulutus antaa peruseväät toimia latuyhdistyk­sen hallituksessa. Päivän jälkeen tunnet järjestömme perusrakenteet, tiedät mistä tietoa löytää lisää ja saat todennäköisesti muutaman uuden latuystävän.

16.2.2021

Akumaja kutsuu retkeilemään

Akumajalta löydät erinomaiset retkeily- ja hiihtomaastot, maisemat ja mahdollisuuden kokea puhdasta erämaaretkeilyn henkeä.

16.2.2021

Ihana talvi Lounais-Suomessa

Lounais-Suomen latualueen ajankohtaisia kuulumisia.