Uusimmat uutiset

23.9.2020

Tilaa jäsenhankinnan suuntamysteeri tai kierrätyssetti yhdistyksellesi

Nyt yhdistyksille uudet Suomen Latu-tuotteet jäsenhankintaan ja tapahtumien kierrätystä helpottamaan.

26.8.2020

Latu&Polku-lehden vapaakappaleet

Jäsenyhdistyksen etuihin kuuluu yksi maksuton Latu&Polku-lehden vuosikerta. Nyt on tullut aika päivittää yhdistyksen Latu&Polku-lehden vapaakappaleen saajan yhteystiedot.

25.8.2020

Suomen Ladun huomionosoitukset

Suomen Ladun hallitus on päivittänyt huomionosoituksia koskevat ohjeet.

18.8.2020

Suomen Ladun toimintasuunnitelma 2021

Mitä Suomen Latu tekee ensi vuonna? Siihen on mahdollista vaikuttaa nyt!

11.8.2020

Miksi tapahtuma ei näy Suomen Ladun tapahtumakalenterissa?

Kalenterin käytössä on muutamia niksejä, jotka on hyvä tietää.

3.6.2020

Yhdistysten tapahtumat Suomen Ladun tapahtumakalenterissa

Suomen Ladun kotisivuilta löytyvä tapahtumakalenteri on yhä useamman yhdistyksen käytössä.

17.4.2020

Kohti kevätkokousta

Suomen Latu aikoo toteuttaa oman kevätkokouksensa etäyhteyksin ensi viikolla. Järjestelyjä on tehty jo viikkojen ajan ja mietitty tekniikkaa ja koulutettu jäsenyhdistysten aktiiveja etäkokoussovelluksen käyttöön.

13.3.2020

Yhdistyksille valmis tiedotepohja koronavirustiedotukseen

Suomen Latu on laatinut yhdistyksilleen koronavirustiedotukseen valmiin pohjan, jota voitte halutessanne käyttää.

26.2.2020

Personoituja jäsenesitteitä yhdistyksille

Tilaa yhdistyksellesi maksuton Suomen Ladun ja yhdistyksen yhteistä jäsenyyttä markkinoiva esite.

17.2.2020

Yhdistysten tapahtumat Suomen Ladun tapahtumakalenterissa