Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

17.2.2021

Aika päivittää tiedot yhdistyspalveluun!

Hyvin täytetty ja ylläpidetty yhdistyskortti on tärkeä viestintäkanava jokaiselle yhdistykselle.

19.1.2021

Personoituja jäsenesitteitä yhdistyksille

Tilaa yhdistyksellesi maksuton Suomen Ladun ja yhdistyksen yhteistä jäsenyyttä markkinoiva esite.

13.1.2021

Kuukauden ulkoiluteko: Rauman Latu loi elämyksen – hämäräpolun suosio yllätti

Pandemia-aikana perinteinen taskulamppuretki toteutettiin uudella tavalla omatoimiretkenä perheille.

12.1.2021

Toiminnalliset tuet jäsenyhdistyksille

Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat hakea toiminnallista tukea vuonna 2021 uuden lajin/toimintamuodon kokeilemiseen ja kehittämiseen.

16.12.2020

Askelmerkkejä Suomen Ladun toimintaan

Oletko yhdistyksesi uusi tai vanha luottamushenkilö? Tervetuloa koulutuspäivään, joka antaa peruseväät toimia latuyhdistyk­sen hallituksessa.

16.12.2020

Suomen Ladun huomionosoitukset

Huomionosoitukset ja kiittäminen ovat tärkeä osa vapaaehtoistoimintaa. Keväällä 2021 jaetaan jälleen useita huomionosoituksia, joiden saajiksi jäsenyhdistykset voivat tehdä ehdotuksia.

15.12.2020

Uutta virtaa toimintaan

Suomenselän Samoilijat johdatti liikunnan harrastajia uusien lajien pariin Suomen Ladun toiminnallisen tuen avulla.

14.12.2020

Uuden puheenjohtajan ensimmäisiä toimia

Vaihtuuko yhdistyksessänne puheenjohtaja? Onko hän ollut mukana toiminnassa ennen? Oheinen muistilista auttaa käyntiin pääsemisessä.

8.12.2020

“Hei, meitähän on ympäri Suomea!” - Ulko-Opet ry:n paikallistoimintaa rakentamassa

Suomen Ladun hanketuen ansiosta yhdistyksen toimintaa saatiin kasvatettua ympäri Suomea.

25.11.2020

Vuoden jäsenyhdistyksen valinta

Suomen Latu palkitsee vuosittain keväällä yhden esimerkillisesti toimineen jäsenyhdistyksensä Jaakko Paavela -stipendillä.