Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

21.9.2021

Ilmoittautuminen uuteen Yhdistyskehittäjä-verkkokoulutukseen on nyt auki!

Toimitko yhdistyksen vastuutehtävässä? Haluatko oppia lisää siitä, miten tehdä yhdistyksen toiminnasta sujuvaa, luoda kiinnostavia toimintamahdollisuuksia, hankkia uusia jäseniä ja pitää huolta nykyisistä?

18.6.2021

Polkujuoksun ja maastopyöräilyn lajikehitysillat nyt haussa!

Haluatteko tukea, ideoita ja uutta virtaa polkujuoksun tai maastopyöräilyn lajitoimintaan? Hae lajin kehitysiltaa yhdistyksellesi/alueellesi.

16.6.2021

Kutsu päättäjä ulos 2021

Suomen Latu kannustaa jäsenyhdistyksiä kutsumaan päättäjät ulos syksyllä 2021. Yhdistys voi pitää tapahtuman omavalintaiseen aikaan syksyn aikana.

20.5.2021

Muista Suomen Ladun tarjoamat tuotteet yhdistyksen tapahtumiin

Suomen Latu tarjoaa tapahtumamarkkinointi- ja jäsenhankintamateriaalia jäsenyhdistyksilleen maksutta.

29.3.2021

Harrastamisen Suomen mallin avustushaku lukuvuodelle 2021-2022 on käynnistynyt - haku päättyy 15.4.

Opetus- ja kulttuuriministeriön valmistelemassa Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

25.3.2021

Kuukauden ulkoiluteko: Tunturikerho Tsietsa otti hoitaakseen kaksi laavua Lapinlahdella

Tunturikerho Tsietsaan kantautui kaikuja, että Metsähallitus etsiskeli ylläpitäjää kahdelle laavulle.

17.2.2021

Aika päivittää tiedot yhdistyspalveluun!

Hyvin täytetty ja ylläpidetty yhdistyskortti on tärkeä viestintäkanava jokaiselle yhdistykselle.

19.1.2021

Personoituja jäsenesitteitä yhdistyksille

Tilaa yhdistyksellesi maksuton Suomen Ladun ja yhdistyksen yhteistä jäsenyyttä markkinoiva esite.

13.1.2021

Kuukauden ulkoiluteko: Rauman Latu loi elämyksen – hämäräpolun suosio yllätti

Pandemia-aikana perinteinen taskulamppuretki toteutettiin uudella tavalla omatoimiretkenä perheille.

12.1.2021

Toiminnalliset tuet jäsenyhdistyksille

Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat hakea toiminnallista tukea vuonna 2021 uuden lajin/toimintamuodon kokeilemiseen ja kehittämiseen.