Uusimmat uutiset

24.11.2020

Onnistunutta jäsenhankintaa Rakastu retkeilyyn -kiertueella

Rakastu retkeilyyn -kiertuetapahtumissa yhdistyksiin liittyi yhteensä yli 100 jäsentä.

13.11.2020

Toiminnallinen tuki kannustaa kokeiluun ja kehitykseen

Suomen Ladun myöntämä toiminnallinen tuki on kannustanut jäsenyhdistyksiä kokeilemaan uusia lajeja, kehittämään uusia toimintamuotoja sekä perustamaan huoltopisteitä lajin edistämiseen. Vuosina 2018-2020 myönnettävä tukisumma on ollut 300-1000 euron suuruinen, ja tuella on saatu todella monimuotoista toimintaa aikaiseksi.

27.10.2020

Hae seuratoiminnan kehittämistukea!

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Haku vuodelle 2021 avautuu marraskuussa.

27.10.2020

Harrastamisen Suomen malli

Opetus- ja kulttuuriministeriön valmistelemassa Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Tämän toteutumiseksi käynnistyy valtionavustushaku 3.11.-2.12. välisenä aikana.

22.10.2020

Toiminnalliset tuet jäsenyhdistyksille

Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat hakea toiminnallista tukea uuden lajin, toimintamuodon tai huoltopisteen kokeilemiseen ja kehittämiseen.

23.9.2020

Tilaa jäsenhankinnan suuntamysteeri tai kierrätyssetti yhdistyksellesi

Nyt yhdistyksille uudet Suomen Latu-tuotteet jäsenhankintaan ja tapahtumien kierrätystä helpottamaan.

26.8.2020

Latu&Polku-lehden vapaakappaleet

Jäsenyhdistyksen etuihin kuuluu yksi maksuton Latu&Polku-lehden vuosikerta. Nyt on tullut aika päivittää yhdistyksen Latu&Polku-lehden vapaakappaleen saajan yhteystiedot.

25.8.2020

Suomen Ladun huomionosoitukset

Suomen Ladun hallitus on päivittänyt huomionosoituksia koskevat ohjeet.

18.8.2020

Suomen Ladun toimintasuunnitelma 2021

Mitä Suomen Latu tekee ensi vuonna? Siihen on mahdollista vaikuttaa nyt!

11.8.2020

Miksi tapahtuma ei näy Suomen Ladun tapahtumakalenterissa?

Kalenterin käytössä on muutamia niksejä, jotka on hyvä tietää.