Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Kirsi Uusitalo. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

23.3.2022

Polkujuoksun ja maastopyöräilyn lajikehitysillat nyt haussa!

Haluatteko tukea, ideoita ja uutta virtaa polkujuoksun tai maastopyöräilyn lajitoimintaan? Hae lajin kehitysiltaa yhdistyksellesi/alueellesi.

21.3.2022

LoLan livessä keskusteltiin jokamiehenoikeuksista

Lounais-Suomen latualueella kokeiltiin, miten suora lähetys eli live toimii tärkeän tiedon saattamisessa eteenpäin.

21.3.2022

Melontatekniikkaillat

Melontaa harrastavilla yhdistyksillä on mahdollisuus hakea melontatekniikkailtaa oman yhdistyksen melontaosaamisen tueksi.

11.2.2022

Personoituja jäsenesitteitä yhdistyksille

Tilaa yhdistyksellesi maksuton Suomen Ladun ja yhdistyksen yhteistä jäsenyyttä markkinoiva esite.

9.2.2022

Kuukauden ulkoiluteko: Kuopion Pörrönpolulla pääsee kävellen talviseen metsään

Kuopion kaupungin ja Suomen Ladun jäsenyhdistyksen, Puijon Latu ry:n yhteistyöllä rakennettiin noin 800 metrin mittainen Pörrönpolku. Se on käytössä ympäri vuoden, mutta palvelee erityisesti lumiseen aikaan talvikävelyreittinä.

18.1.2022

Yhdistyskortit kuntoon -ilta 9.2. - Aika päivittää tiedot yhdistyspalveluun

Hyvin täytetty ja ylläpidetty yhdistyskortti on tärkeä viestintäkanava jokaiselle yhdistykselle.

15.12.2021

Uuden puheenjohtajan ensimmäisiä toimia

Vaihtuuko yhdistyksessänne puheenjohtaja? Onko hän ollut mukana toiminnassa ennen? Oheinen muistilista auttaa käyntiin pääsemisessä.

24.11.2021

Kuinka vastaanottaa uusi jäsen mukaan yhdistyksen toimintaan?

Ensimmäinen kontakti uuteen jäseneen on aina se tärkein. Heti jäseneksi liittymisen jälkeen olisi hyvä kertoa jäsenelle yhdistyksen toiminnasta sekä keinoista tulla mukaan toimintaan.

5.11.2021

Paljasjalkapolku luo uudenlaisen ulkoiluelämyksen

Auranmaan Latu ja Polku rakensi Kyröön paljasjalkapolun Suomen Ladun toiminnallisen tuen avulla.

21.9.2021

Ilmoittautuminen uuteen Yhdistyskehittäjä-verkkokoulutukseen on nyt auki!

Toimitko yhdistyksen vastuutehtävässä? Haluatko oppia lisää siitä, miten tehdä yhdistyksen toiminnasta sujuvaa, luoda kiinnostavia toimintamahdollisuuksia, hankkia uusia jäseniä ja pitää huolta nykyisistä?