Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

18.1.2022

Yhdistyskortit kuntoon -ilta 9.2. - Aika päivittää tiedot yhdistyspalveluun

Hyvin täytetty ja ylläpidetty yhdistyskortti on tärkeä viestintäkanava jokaiselle yhdistykselle.

15.12.2021

Uuden puheenjohtajan ensimmäisiä toimia

Vaihtuuko yhdistyksessänne puheenjohtaja? Onko hän ollut mukana toiminnassa ennen? Oheinen muistilista auttaa käyntiin pääsemisessä.

24.11.2021

Kuinka vastaanottaa uusi jäsen mukaan yhdistyksen toimintaan?

Ensimmäinen kontakti uuteen jäseneen on aina se tärkein. Heti jäseneksi liittymisen jälkeen olisi hyvä kertoa jäsenelle yhdistyksen toiminnasta sekä keinoista tulla mukaan toimintaan.

5.11.2021

Paljasjalkapolku luo uudenlaisen ulkoiluelämyksen

Auranmaan Latu ja Polku rakensi Kyröön paljasjalkapolun Suomen Ladun toiminnallisen tuen avulla.

21.9.2021

Ilmoittautuminen uuteen Yhdistyskehittäjä-verkkokoulutukseen on nyt auki!

Toimitko yhdistyksen vastuutehtävässä? Haluatko oppia lisää siitä, miten tehdä yhdistyksen toiminnasta sujuvaa, luoda kiinnostavia toimintamahdollisuuksia, hankkia uusia jäseniä ja pitää huolta nykyisistä?

18.6.2021

Polkujuoksun ja maastopyöräilyn lajikehitysillat nyt haussa!

Haluatteko tukea, ideoita ja uutta virtaa polkujuoksun tai maastopyöräilyn lajitoimintaan? Hae lajin kehitysiltaa yhdistyksellesi/alueellesi.

16.6.2021

Kutsu päättäjä ulos 2021

Suomen Latu kannustaa jäsenyhdistyksiä kutsumaan päättäjät ulos syksyllä 2021. Yhdistys voi pitää tapahtuman omavalintaiseen aikaan syksyn aikana.

20.5.2021

Muista Suomen Ladun tarjoamat tuotteet yhdistyksen tapahtumiin

Suomen Latu tarjoaa tapahtumamarkkinointi- ja jäsenhankintamateriaalia jäsenyhdistyksilleen maksutta.

29.3.2021

Harrastamisen Suomen mallin avustushaku lukuvuodelle 2021-2022 on käynnistynyt - haku päättyy 15.4.

Opetus- ja kulttuuriministeriön valmistelemassa Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

25.3.2021

Kuukauden ulkoiluteko: Tunturikerho Tsietsa otti hoitaakseen kaksi laavua Lapinlahdella

Tunturikerho Tsietsaan kantautui kaikuja, että Metsähallitus etsiskeli ylläpitäjää kahdelle laavulle.