Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

17.2.2021

Lastentoiminnan ja perheliikunnan webinaarit maaliskuussa

Tule mukaan Muumien ulkoilukoulut tutuksi -webinaariin 9.3. ja Liikkuva perhe -webinaariin 16.3.

17.2.2021

Askelmerkkejä Suomen Ladun toimintaan

Askelmerkkejä Suomen Ladun toimintaan -verkkokoulutus antaa peruseväät toimia latuyhdistyk­sen hallituksessa. Päivän jälkeen tunnet järjestömme perusrakenteet, tiedät mistä tietoa löytää lisää ja saat todennäköisesti muutaman uuden latuystävän.

5.2.2021

Yhdistyksen lumikenkäily tutuksi -kurssi

Koko Suomessa on nyt mitä parhaimmat olosuhteet lumikenkäilyyn ja Suomen Ladun jäsenistä 30 % olisi kiinnostunut osallistumaan jäsenyhdistyksen järjestämään lumikenkäilytoimintaan.

17.12.2020

Suomen Latu kouluttaa!

Kurkista koulutuskalenteriin. Jäsenyhdistyksille kurssipaikkoja maksutta!

9.11.2020

Suomen Latu kouluttaa!

Kurkista koulutuskalenteriin. Jäsenyhdistyksille kurssipaikkoja maksutta!

26.8.2020

Rakastu retkeilyyn

Ilmoittaudu mukaan Rakastu retkeilyyn -ohjaajakurssille!

17.8.2020

Kurssit 2020

Suomen Latu kouluttaa! Kurkista koulutuskalenteriin. Jäsenyhdistyksille kurssipaikkoja maksutta!

2.6.2020

Retkipainotteinen melontaohjaajakurssi Mäntyharjulla

Oletko melonnan harrastaja? Koulutamme loppukesästä lisää ohjaajia jäsenyhdistyksiin.

20.5.2020

Askelmerkkejä ohjaamiseen

Askelmerkkejä ohjaamiseen on uusi opas yhdistysten ohjaajille. Oppaassa käydään läpi liikunnan ohjaamisen tärkeät perusasiat yhdistyksessä, kuten ohjaustilanteen suunnittelu, toteuttaminen, turvallisuus- ja vakuutusasiat.

19.5.2020

Hyvinvointipolku mielen maisemiin -materiaali on valmis

Kuvalliset kysymystaulut johdattelevat polulla kulkijat oman mielen maisemiin.