Uusimmat uutiset

9.11.2020

Suomen Latu kouluttaa!

Kurkista koulutuskalenteriin. Jäsenyhdistyksille kurssipaikkoja maksutta!

26.8.2020

Rakastu retkeilyyn

Ilmoittaudu mukaan Rakastu retkeilyyn -ohjaajakurssille!

17.8.2020

Kurssit 2020

Suomen Latu kouluttaa! Kurkista koulutuskalenteriin. Jäsenyhdistyksille kurssipaikkoja maksutta!

2.6.2020

Retkipainotteinen melontaohjaajakurssi Mäntyharjulla

Oletko melonnan harrastaja? Koulutamme loppukesästä lisää ohjaajia jäsenyhdistyksiin.

20.5.2020

Askelmerkkejä ohjaamiseen

Askelmerkkejä ohjaamiseen on uusi opas yhdistysten ohjaajille. Oppaassa käydään läpi liikunnan ohjaamisen tärkeät perusasiat yhdistyksessä, kuten ohjaustilanteen suunnittelu, toteuttaminen, turvallisuus- ja vakuutusasiat.

19.5.2020

Hyvinvointipolku mielen maisemiin -materiaali on valmis

Kuvalliset kysymystaulut johdattelevat polulla kulkijat oman mielen maisemiin.

17.4.2020

Kohti kevätkokousta

Suomen Latu aikoo toteuttaa oman kevätkokouksensa etäyhteyksin ensi viikolla. Järjestelyjä on tehty jo viikkojen ajan ja mietitty tekniikkaa ja koulutettu jäsenyhdistysten aktiiveja etäkokoussovelluksen käyttöön.

29.1.2020

Rakastu Retkeilyyn -kurssit latuyhdistyksissä

Suomen Latu on tehnyt latuyhdistysten käyttöön aloitteleville retkeilijöille suunnatun käytännön kurssin retkeilytaitojen perusteiden oppimiseen.

8.11.2019

Kurssit 2020

Suomen Latu kouluttaa! Kurkista koulutuskalenteriin.