Tilaa uutiset sähköpostiisi

Ajankohtaiset järjestöuutiset 11 kertaa vuodessa.

Uutishaku

Hae aihealueittain

Ota yhteyttä

Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Marianne Holmberg ja Lotta Vuorela. Yhteydenotot ja palautteet:

yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

Uusimmat uutiset

25.9.2020

Vuoden 2021 valtakunnalliset tapahtumat

Vuonna 2021 on tulossa useita erilaisia kiertueita, tapahtumia ja kampanjoita. Nämä tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Suomen Ladun toimiston ja tapahtuman järjestävän yhdistyksen kanssa. Tapahtumat ovat loistava tapa innostaa ihmisiä ulkoilemaan ja saada yhdistykseen uudenlaista toimintaa!

23.9.2020

Haku Nuku yö ulkona -kampanjan päätapahtumaksi on nyt auki

Suomen Ladun suurimmalle kampanjalle etsitään nyt 200 hengen Metsähotellin järjestäjää. Tapahtuman voi järjestää myös yhteistyössä useamman yhdistyksen kesken.

#UlkonaKuinLumiukko -tapahtumakiertueelle haetaan järjestäjiä

Osana #UlkonaKuinLumiukko-kampanjaa toteutetaan tulevana talvena kahdeksan (8) tapahtuman kiertue, joille etsitään nyt paikallisia järjestäjiä. Tapahtumat järjestetään keskusta-alueella ja tavoitteena on tavoittaa noin 1000 osallistujaa / tapahtuma. Kiertueella ovat mukana myös Muumien ulkoilukoulut ja Muumi-hahmo. Järjestäjähaku on auki 18.10. asti, valinnat julkaistaan syyskokouksessa.

26.8.2020

Lauantaina nukutaan yö ulkona

Suomen Ladun suurin kampanjapäivä on ovella! Olethan haastanut tuttavasi nukkumaan yönsä ulkona? Viime vuonna jopa 130 000 suomalaista nukkui yönsä ulkona - tavoitteena on tänäkin vuonna päästä vähintään samaan.

24.8.2020

Sydänviikko syys-lokakuussa

Sydänviikkoa vietetään tänä vuonna 27.9.-4.10.2020.

16.6.2020

Vielä ehdit saada Nuku yö ulkona -banderollin!

Retkeilybuumi on nyt valloillaan ja ulkona nukkuminen kiinnostaa. Nuku yö ulkona -kampanja kannattaa hyödyntää ja järjestää vaikka pienimuotoinen tapahtuma 29.8.

5.6.2020

Latulaisten kesäretki Ruunaalle 7.8.

Jos vielä kaipailet muistorikkaita Suomen Ladun leiripäiviä tai haluaisit nauttia komeasta kansallismaisemasta Pohjois-Karjalassa, niin liity seuraamme! Kymi-Vuoksen ja Savo-Karjalan lupsakkaat latulaiset ovat kattaneet hienon kesäretken.

4.6.2020

Suomi Meloo Goes Erämelonta-Jotos!

Elokuussa otetaan askel kohti ”vanhaa normaalia”, kun Suomi Meloo ry järjestää kautta aikain ensimmäisen Erämelonta-Jotos -tapahtuman.

26.5.2020

Lähdetään melomaan yhdessä (etänä) kesäkuussa!

Suomi Meloo ry kutsuu kaikki entiset, nykyiset ja tulevat melojat suunniteltuna tapahtuman aloitusviikonloppuna 6.–7.6.2020 mukaan Suomi Meloo -aiheiseen some-tempaukseen melomaan yhdessä – etänä.

20.5.2020

Olethan tilannut Nuku yö ulkona -tapahtuman järjestämispaketin?

Aluehallintovirastojen ohjeiden mukaisesti näyttää siltä, että myös yli 50 hengen tapahtumia voi järjestää tietyt turvallisuusasiat huomioiden. Nyt on hyvä aika aloittaa Nuku yö ulkona -tapahtuman suunnittelu ja tilata järjestäjien tukipaketti. Tukipakettiin on lisätty myös käsidesiä, jotta voitte huolehtia hygieniasta.

Ladataan...