Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

28.4.2021

Yhdessä sieniretkelle!

Suomen Latu ja Martat järjestävät sieniviikoilla 30.8.–12.9. sieniretkiä eri puolilla Suomea!

27.4.2021

Nuku yö ulkona - järjestä tapahtuma

Nuku yö ulkona -kampanja järjestetään Suomen luonnonpäivänä 28.8. Suomen Ladun bränditutkimuksen mukaan, jopa miljoona suomalaista on kiinnostunut osallistumaan Nuku yö ulkona -tapahtumaan ja jäsenistä 54%.

Olen meloja

Olenmeloja-konsepti on osa matalan kynnyksen melonnan kehittämishanketta, jonka tavoitteena on saada kolmen vuoden hankkeen aikana 10 000 uutta melonnan harrastajaa. Kannustamme Suomen Ladun melontaa järjestäviä yhdistyksiä olemaan mukana hankkeessa ja järjestämään mahdollisuuksia melontaharrastuksen aloittamiseen.

Kävelykipinä 2021 ja Kävelykilometrikisa

Kävely on helppoa ja ilmaista. Sytytetään yhdessä into ja kipinä kävellä!

25.3.2021

Kävelykipinä-haaste yhdistyksille

Tahko Pihkala -seura haastaa yhdistykset, seurat, kunnat ja yrityksetkin mukaan järjestämään kävelymahdollisuuksia omalla paikkakunnalla.

17.2.2021

Unelmien liikuntapäivä tulee taas!

Ilmoittaudu mukaan järjestämään perheiden iltapalaretki Unelmien liikuntapäivänä toukokuussa. Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta sopivimman tavan olla mukana.

17.2.2021

Ulkona kuin lumiukko -kampanja on käynnissä 14.3. asti

Hiihtolomaviikkojen ympärille tänä vuonna ajoitettu kampanja kannustaa jo neljännen kerran suomalaiset rakentamaan 10 000 lumiukkoa ja merkitsemään ne laskuriin.

26.1.2021

Koronarajoitukset ja suositukset Suomen Ladun tapahtumissa

Koronarajoitusten ja suositusten huomioiminen on tapahtumien järjestäjien vastuulla ja noudatamme paikallisia suosituksia. Jos estettä tapahtumalle ei ole, noudatamme näitä erityisiä hygieniasäännöksiä ja tiedotamme niistä osallistujia ennakkoon ja tapahtumassa.

21.1.2021

Kolme Metsähotellia nousevat Kannonkoskelle, Kiilopäälle ja Nurmijärvelle

Tänä vuonna Nuku yö ulkona -kampanjan kolme päätapahtumaa eli isoa Metsähotellia nousevat yhdeksi yöksi Kannonkoskelle, Kiilopäälle ja Nurmijärvelle 28. elokuuta.

20.1.2021

Kävelykipinä-tapahtumat toukokuussa

Jo yli 40 Suomen Ladun jäsenyhdistystä on järjestämässä kävelytapahtuman toukokuussa 2021. Lähteekö myös teidän yhdistyksenne mukaan?