Yhdistyspalveluiden ajankohtaiset uutiset ovat Suomen Ladun tuottamia. Uutisista vastaavat Anniina Iivarinen ja Marianne Holmberg. Yhteydenotot ja palautteet:

Uusimmat uutiset

17.2.2021

Unelmien liikuntapäivä tulee taas!

Ilmoittaudu mukaan järjestämään perheiden iltapalaretki Unelmien liikuntapäivänä toukokuussa. Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta sopivimman tavan olla mukana.

17.2.2021

Ulkona kuin lumiukko -kampanja on käynnissä 14.3. asti

Hiihtolomaviikkojen ympärille tänä vuonna ajoitettu kampanja kannustaa jo neljännen kerran suomalaiset rakentamaan 10 000 lumiukkoa ja merkitsemään ne laskuriin.

26.1.2021

Koronarajoitukset ja suositukset Suomen Ladun tapahtumissa

Koronarajoitusten ja suositusten huomioiminen on tapahtumien järjestäjien vastuulla ja noudatamme paikallisia suosituksia. Jos estettä tapahtumalle ei ole, noudatamme näitä erityisiä hygieniasäännöksiä ja tiedotamme niistä osallistujia ennakkoon ja tapahtumassa.

21.1.2021

Kolme Metsähotellia nousevat Kannonkoskelle, Kiilopäälle ja Nurmijärvelle

Tänä vuonna Nuku yö ulkona -kampanjan kolme päätapahtumaa eli isoa Metsähotellia nousevat yhdeksi yöksi Kannonkoskelle, Kiilopäälle ja Nurmijärvelle 28. elokuuta.

20.1.2021

Kävelykipinä-tapahtumat toukokuussa

Jo yli 40 Suomen Ladun jäsenyhdistystä on järjestämässä kävelytapahtuman toukokuussa 2021. Lähteekö myös teidän yhdistyksenne mukaan?

17.12.2020

Ulkona kuin lumiukko -kampanja 17.2.-14.3.

Suomen Latu haastaa jälleen suomalaiset rakentamaan lumiukkoja. Tilaa jäsenyhdistyksen materiaalipaketti 10.1. mennessä.

26.11.2020

Hiihdon olosuhteiden edistämistä, talviuintia ja lumikenkäilyä toiminnallisen tuen kannustamana

Suomen Ladun myöntämä toiminnallinen tuki on kannustanut jäsenyhdistyksiä kokeilemaan uusia lajeja, kehittämään uusia toimintamuotoja sekä perustamaan huoltopisteitä lajin edistämiseen. Vuosina 2018-2020 myönnettävä tukisumma on ollut 300-1000 euron suuruinen, ja tuella on saatu todella monimuotoista toimintaa aikaiseksi.

26.11.2020

Vuoden 2021 valtakunnalliset tapahtumat

Vuonna 2021 on tulossa useita erilaisia kiertueita, tapahtumia ja kampanjoita. Nämä tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Suomen Ladun toimiston ja tapahtuman järjestävän yhdistyksen kanssa. Tapahtumat ovat loistava tapa innostaa ihmisiä ulkoilemaan ja saada yhdistykseen uudenlaista toimintaa!

25.11.2020

Kuntoa ja virkistystä kävellen ja sauvakävellen

Suomen Ladun toimintasuunnitelmassa vuodelle 2021 kerrotaan Tahko Pihkala -seuran kävelytempauksesta ensi toukokuussa. Tarkoituksena on haastaa suomalaiset sauvakävelemään. Toteuttajiksi toivotaan mahdollisimman monta latuyhdistystä eri puolilta Suomea.

25.9.2020

Vuoden 2021 valtakunnalliset tapahtumat