Uusimmat uutiset

4.6.2020

Suomi Meloo Goes Erämelonta-Jotos!

Elokuussa otetaan askel kohti ”vanhaa normaalia”, kun Suomi Meloo ry järjestää kautta aikain ensimmäisen Erämelonta-Jotos -tapahtuman.

26.5.2020

Lähdetään melomaan yhdessä (etänä) kesäkuussa!

Suomi Meloo ry kutsuu kaikki entiset, nykyiset ja tulevat melojat suunniteltuna tapahtuman aloitusviikonloppuna 6.–7.6.2020 mukaan Suomi Meloo -aiheiseen some-tempaukseen melomaan yhdessä – etänä.

20.5.2020

Olethan tilannut Nuku yö ulkona -tapahtuman järjestämispaketin?

Aluehallintovirastojen ohjeiden mukaisesti näyttää siltä, että myös yli 50 hengen tapahtumia voi järjestää tietyt turvallisuusasiat huomioiden. Nyt on hyvä aika aloittaa Nuku yö ulkona -tapahtuman suunnittelu ja tilata järjestäjien tukipaketti. Tukipakettiin on lisätty myös käsidesiä, jotta voitte huolehtia hygieniasta.

19.5.2020

Suomen Ladun frisbeegolfin mestaruuskisat

Suomen Ladun jäsenyhdistysten jäsenten kesken kisaillaan vuosittain frisbeegolf-mestaruudesta. Seuraavat kisat järjestetään 8.8.2020 Lieksassa.

29.4.2020

Nukutaan yö ulkona 29.8.

Haastekampanja tulee taas! Toivottavasti myös kymmenet tapahtumat keräävät tuhansia nukkujia ympäri Suomen. Muista tilata materiaalituki yhdistyksen tapahtumalle!

17.4.2020

Kohti kevätkokousta

Suomen Latu aikoo toteuttaa oman kevätkokouksensa etäyhteyksin ensi viikolla. Järjestelyjä on tehty jo viikkojen ajan ja mietitty tekniikkaa ja koulutettu jäsenyhdistysten aktiiveja etäkokoussovelluksen käyttöön.

20.3.2020

Suomi Meloo siirtyy vuodella eteenpäin

36. Suomi Meloo -tapahtuma perutaan kesältä 2020 ja siirretään vuodella eteenpäin kesälle 2021.

25.2.2020

Nuku yö ulkona 29.8.

Nuku yö ulkona -kampanjalle on valittu neljä upeaa päätapahtumaa. Voisiko yhdistyksesi järjestää myös omalla paikkakunnalla pienemmän Metsähotellin tai Nuku yö ulkona -tapahtuman?

24.2.2020

Unelmien Liikuntapäivä 10.5.2020

Ilmoita yhdistyksesi tapahtuman järjestäjäksi!